Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tetoviran torzo

Nekada je imao 120 kg, a ovom fotkom s plaže naš chef zaludio je obožavateljice

Foto: Instagram
1/7
04.06.2020.
u 08:40

Ivan Pažanin ne skriva da je nekada imao problema s viškom kilograma, ali sada je redovit u vježbanju i tih problema više nema.

Biti kuhar, svaki dan kuhati i isprobavati delicije gušt je za nepce ali može imati posljedice za liniju. No, kod našeg poznatog chefa Ivana Pažanina to nije slučaj jer njegova je linija besprijekorna u što je uvjerio brojne svoje obožavateljice kada je objavio novu fotku s plaže. - Iz jubavi, iz dišpeta - opisuje Pažanin fotografiju na kojoj izlazi iz mora a u prvom planu je njegov istetovirani torzo. Nije dugo prošlo a obožavateljice su ga nagradile komplimentima.

1/6

- Ola la macane, radiš zbrku na Instagramu. A što reći na ovu fotografiju osim da sam barem tamo da se utapam. Alo Tarzane! Ivane, zavodiš me - pisale su mu obožavateljice. Pažanin nije uvijek imao ovako utegnute mišiće i fit liniju jer je kao tinejdžer, što je sam u nekoliko navrata priznao, imao dosta kilograma viška i u jednom trenutku vaga je pokazala 120 kilograma. Kasnije ih se uspio riješiti redovitim vježbanjem i uravnoteženom prehranom i odlazak u teretanu i na boks omiljeni su načini rekreacije za Pažanina, a ljeti je to svakako plivanje.

Foto: Instagram screenshot

VIDEO Sve Severinine ljubavi

Ključne riječi

Komentara 2

MI
mica1111
09:18 04.06.2020.

A gdje je ta fotka od 120 kila?

NI
Niga
10:05 04.06.2020.

Ako je to besprijekorna linija... Većinom je salast (sav mekan, skemba, slabe ruke). Ne kazem da je ovo lose, ali da liči na nešto, baš i ne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije