Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
astro analiza

Nekad je bila najplaćenija manekenka, no povukla se iz javnosti i danas je neprepoznatljiva

Foto: Profimedia
1/4
14.02.2021.
u 22:00

Sasvim sigurno je kao vrhunska i slavna manekenka, ali i kao žena sa stavom, Linda bila inspiracija modnim dizajnerima. Pripada osobama koje ostave trag u svojoj profesiji i s uzbuđenjima u privatnom životu.

Rođena u Ontariju, Kanada, Linda Evangelista je žena o kojoj se 1990-ih godina svakodnevno pisalo u medijima, pratio svaki njezin korak. Korak je za svjetski poznatu manekenku profesionalni pojam jer hoda po modnim pistama.

Više od 600 naslovnica svjetskih magazina opravdalo je njezinu tadašnju izjavu “mi iz kreveta ne ustajemo za manje od 10.000 dolara dnevno”. Otkrio ju je Elite Model Management 1978. na natjecanju za Miss i s njome su potpisali ugovor, a potom se preselila zbog manekenstva u Paris. Inače potječe iz radničke katoličke obitelji talijanskog podrijetla. Već s 12 godina imala je viziju svojeg posla po kojem je postala slavna u cijelom svijetu i bila predvodnica cijele generacije supermodela s velikim primanjima i medijskim utjecajem ravnopravnim hollywoodskim glumačkim zvijezdama. Gotovo nema djevojčice koja tada nije željela biti model, poput Linde.

Foto: Profimedia

Prirodno je tamnokosa, pa joj svijetla boja njezinih očiju daje egzotičan izgled koji podsjeća na Sofiju Loren. Fizički i karakterno Linda je energična, uporna i spremna naporno raditi da bi postigla izvrstan rezultat (jer prosječnost ne voli). Uz to je aktivna, društvena i vrlo poduzetna. Njezina ljepota je odraz njezina stava: buntovnica, zna što želi. Hrabro, gotovo muški se postavi kada je problem u pitanju. Linda je vizionarka i kreativna žena. Voli biti uočljiva i elegantna. Sasvim sigurno je kao vrhunska i slavna manekenka, ali i kao žena sa stavom, Linda bila inspiracija modnim dizajnerima. Pripada osobama koje ostave trag u svojoj profesiji i s uzbuđenjima u privatnom životu. Linda se nije plašila izazova: poslovnih ni ljubavnih. Njezini partneri uživali su dok su je osvajali, ali su potom bježali od intenzivnog odnosa u kojem je ona dominirala u očekivanjima.

Ona je još jedan dokaz da samostalna žena koja zna što želi i koja može puno dati partneru ne uspijeva naći sebi ravnopravnog muškarca. Teško se nositi s njezinom energijom i karizmom. Bogati muškarci ne žele plaćati’ da bi bili u drugom planu. Izravna je u komunikaciji i ne skriva svoje misli i stavove. Realistična je i nije problem što je postala baka. Sasvim sigurno se maksimalno daje i pruža ljubav svojem unučetu, kao jedna od najljepših baka na svijetu.

U proteklih 10 godina prolazila je privatna razočaranja i povukla se u svoj svijet, izvan očiju javnosti. Ipak ponovno priželjkuje vratiti se u život. U 2021. će se posvetiti vlastitoj rehabilitaciji’ i obnoviti duhovnu snagu. Zato će biti spremna da u 2022. godini doživi svoju renesansu: potpisat će poslovni ugovor s velikim iznosom, u ljubavi će pronaći sreću i podršku, a o njezinu izgledu će se razgovarati s divljenjem. Linda Evangelista je superžena.   

Za više astroanaliza posjetite stranicu astrologinje Anđelke Subašić.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije