Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOŠ SE NIŠTA NE ZNA

Neizvjesna sudbina Albinina dečka nakon iznenadne odluke: 'Ne znam mnogo detalja'

Foto: Instagram
1/11
19.04.2021.
u 10:49

Pjevačica Albina Grčić (22) progovorila je o dečku Ivanu Ćalušiću, nogometašu Hajduka 2 kojeg zbog odluke Uprave splitskog kluba čeka izazovno razdoblje.

Nakon što je na Skupštini Hajduka i službeno objavljeno da se gasi druga momčad Hajduka, reakcije ne prestaju stizati. S obzirom na to da odluka uvelike utječe na mlade nogometne nade te njihove obitelji, ne čudi što su svi u neizvjesnosti, pa tako i mladi Solinjanin Ivan Ćalušić (22), dečko naše predstavnice na Eurosongu Albine Grčić (22) koja je kratko komentirala cijelu situaciju.

– Ne znam mnogo detalja o tome, a on je danas zauzet pa ga ne mogu pitati. No, Ivan je talentiran igrač i sigurna sam da će se snaći – kazala je za Slobodnu Dalmaciju Splićanka koja je u dosadašnjim intervjuima Ivana uvijek isticala kao veliki oslonac i podršku, a ona je u ovom trenutku spremna biti isto i njemu.

Foto: reuters

Nasmijana pobjednica Dore u podcastu nam je otkrila kako su se upoznali.

– To je jako lijepa priča. Znamo se otkad smo bili djeca, kad smo imali tek tri godine. Prije smo se hvatali po Hajdukovim tribinama pomoćnih terena jer su nam braća igrala skupa (smije se). Već tada mi je bio jako simpatičan. Oni su se u međuvremenu preselili pa su se životne okolnosti promijenile, ali smo se ponovno ujedinili. To se dogodilo tijekom jednog noćnog izlaska, što je meni jako simpatično jer sam oduvijek govorila da "nema šanse da dobrog dečka nađeš u klubu – križaj". I tako smo se ponovno spojili – ispričala je kroz smijeh Splićanka dok se prisjećala.

– Tu večer sam ga uočila i bilo mi je fascinantno jer se jako dugo vremena uopće nismo vidjeli i zamijetila sam "Wow, izrastao je u momka!" i bilo mi je čudno. Moram priznati da je bio jako zgodan tu večer i gledala sam kako bih mu prišla i započela razgovor – priznala nam je Albina.

Foto: reuters

Podsjetimo, nedavno je objavljen raspored svih natjecatelja na Eurosongu. Naša Albina u prvoj polufinalnoj večeri koja se održava 18. svibnja nastupat će deseta, a ovo je cijeli raspored prve polufinalne večeri. 

1. Litva
2. Slovenija
3. Rusija
4. Švedska
5. Australija
6. Sjeverna Makedonija
7. Irska
8. Cipar
9. Norveška
10. Hrvatska
11. Belgija
12.Izrael
13. Rumunjska
14. Azerbajdžan
15. Ukrajina
16. Malta

U drugoj polufinalnoj večeri 20. svibnja nastupaju:

1. San Marino
2. Estonija
3. Češka Republika
4. Grčka
5. Austrija
6. Poljska
7. Moldavija
8. Island
9. Srbija
10. Gruzija
11. Albanija
12. Portugal
13. Bugarska
14. Finska
15. Latvija
16. Švicarska
17. Danska

VIDEO Pogledajte Albinino gostovanje u podcastu Večernjeg lista

 

Komentara 2

LA
lajh1985
11:39 19.04.2021.

past ce na eurosongu kao hajduk 2 u drugoj ligi :)

Avatar Tombstone
Tombstone
16:17 19.04.2021.

U grupi smo s Australijom? A.gdje je Obala Slonovace?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije