Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJSEKSI BAKA

Nedu Ukraden nikada nismo vidjeli u ovako seksi izdanju i izgleda sjajno

Neda Ukraden
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/8
28.11.2019.
u 15:48

Utegnuta u kožne hlače i kožnu jaknu, Neda je sjela za motor i postala prava 'bajkerica'

Neda Ukraden je zbog svog mladolikog izgleda zaradila nadimak 'najseksi baka', a novom fotkom na Instagramu je to i potvrdila. 

Naime, Neda priprema novo glazbeno iznenađenje pod imenom 'Bomba', a sa svojim pratiteljima na Instagramu je podijelila fotografiju sa snimanja spota. 

Utegnuta u kožne hlače i kožnu jaknu, Neda je sjela za motor i postala prava 'bajkerica'. Osim kožne odjevne kombinacije, Neda se pojavila i s novom frizurom. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

"Bajkerica ili elegantna žena? Nema dileme, sve je ovo dio sjajnih kostima za novi spot BOMBA!!!! Premijera uskoro!!", napisala je Neda.  Pratitelji u komentarima nisu krili oduševljenje

"Nedo izgledaš prava bomba, dama, ne sumnjam da je pjesma još bolja", "Savršeno Nedo!, Odlučiti se u tim godinama odraditi ovakav kadar. Dobro ti stoji bajkerski stil kao i mašina!", "Vauu, prava si bomba. Najljepša moja Neda", samo su neki od komentara. 

Iako će u idućoj godini zakoračiti u okruglih 70., svi se slažu da Neda izgleda fantastično

Ključne riječi

Komentara 13

Avatar majkuvam
majkuvam
19:49 28.11.2019.

Netko bi ovdje morao posjetiti optičara...

DU
Deleted user
23:59 28.11.2019.

meni bi bilo neugodno objavljivati ovakva sranja

LO
lojtra2
04:35 29.11.2019.

Nadam se da jadni motor ispod nje nije Ukraden.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije