Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Imuna na bogatstvo

Nedu Ukraden Arapi ne zanimaju, u Dubaiju se samo dobro odmorila

neda ukraden
19.01.2011.
u 15:19

Dok je na plaži pokazivala svoje vitko tijelo, Arapi su je salijetali. No za razliku od mlađahnih cura, s Nedom nisu imali sreće

Nisu samo mlade manekenke pohrlile u Dubai. Nakon uspješne godine i Neda Ukraden počastila se boravkom u tamošnjem hotelu „Sheraton“. Deset dana otkrivala je čari Dubaija, a dok je na plaži pokazivala svoje vitko tijelo, Arapi su je salijetali. No za razliku od mlađahnih cura, s Nedom nisu imali sreće.

Neda se tamo otišla samo dobro odmoriti pa je iskoristila deset dana bez obveza za kupnju u velikim trgovačkim centrima, obilaske znamenitosti, razgledavanje najvećeg akvarija na svijetu, vodopada... Već po povratku iznenadila ju je razlika u temperaturi, no nastavila je s već dogovorenim nastupima u Rijeci, Beču i drugim europskim gradovima.

Ključne riječi

Komentara 4

MA
maraton
15:34 19.01.2011.

Bilo bi bolje da je interesiraju Arapi a ne Hrvati i Hrvatska.Jugoslavije više nema i držimo se \"logike\" iz 1990.god. da nam njihovo ništa nije dobro.

CU
cutie
00:58 21.01.2011.

Ni nemamo nista sa njima. granice su podjeljenje hvalim te boze, a zasto mislis da bi oni htjeli sa nama. No jedno zaboravljamo da ekonomsku i drugu razmjenu cemo morati ostvarivati i dalje, a pogotovo kad udjemo svi u Evropu. Zato treba sve ove primitivce malo vaspitati dabi uopce bili primljeni u Evropu. Ajme mene, ovakvi kvare mlade ljude i samo im usadjuju mrznju.

GR
grrow
16:01 21.01.2011.

Dubai otoci tonu natrag u more ......... http://www.balkan-express.org/component/tpwebgallery/detail/119-dubai-otoci-tonu-natrag-u-more

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije