Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
biste li je prepoznali?

Nedavno je smršavila 50kg i zapanjila svijet svojom linijom, a sad su isplivale njezine fotke iz tinejdžerskih dana

Foto: Instagram
1/20
19.04.2022.
u 23:00

Čini se kako je bila riječ o rođendanskoj zabavi jer sama Adele nosi slavljenički bedž koji je prikačila na crnu majicu s bijelim točkicama

Britanska pjevačica Adele (33) ponovno je posljednjih dana u fokusu javnosti nakon što su u medijima isplivale njezine fotografije iz tinejdžerskih dana. Nakon što je izgubila čak 50 kilograma, postala je prava ovisnica o vježbanju, a novim singlom "Easy On Me" vratila se na glazbenu scenu nakon pauze u kojoj se fokusirala na sebe. 

Široj javnosti postala je poznata još 2008. godine, a od tada je postala jedna od najpiznatijih pjevačica na svijetu. Adele je posebno draga publici jer ne krije kako ima brojne zdravstvene probleme, od alkoholizma preko nekih čestih zdravstvenih problema.

Sada su u medijima isplivale njezine fotografije iz tinejdžerskih dana, a na njima pozira zagrljena s prijateljicom te pivom i cigaretom u ruci. Čini se kako je bila riječ o rođendanskoj zabavi jer sama Adele nosi slavljenički bedž koji je prikačila na crnu majicu s bijelim točkicama, no posebnu pažnju plijeni njezina asimetrična frizura karakteristična za te godine, kao i šiške. 

Foto: profimedia

Podsjetimo, Adele je u dvije godine pandemije uspjela promijeniti svoj život iz temelja. Nakon što se rastavila od supruga Simona Koneckia, dala je priliku novoj ljubavi s Richom Paulom. 

- Vježbati sam počela zbog moje tjeskobe. Vježbajući sam se osjećala bolje. Nikada se nije radilo o mršavljenju, već o tome da postanem snažnija psihički. Postala sam poprilično ovisan o tome. Vježbam dva ili tri puta dnevno - rekla je Adele prošle godine.

VIDEO>>Maja Šuput javila se nakon "incidenta s haljinom": "Moja doza stresa u kojoj uživam!"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije