Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oduševila pratitelje

Neda Ukraden pozirala bez šminke u osmom desetljeću, obožavatelji bez teksta: 'Izgledaš kao curica'

Foto: Instagram
1/7
14.04.2021.
u 08:58

-Došlo doba da se poslije dugih mjeseci provedenih u kući, vratimo životu. Čišćenje, njega i  opravak kože su neophodni. Idemo, buđenje! - napisala je pjevačica uz fotografiju koja je oduševila njezine obožavatelje.

Pjevačica Neda Ukraden (70) svoje je obožavatelje na društvenim mrežama iznenadila fotografijom na kojoj pozira u potpuno prirodnom izdanju, bez imalo šminke. Neda se pohvalila mladenačkim izgledom nakon tretmana u jednom beogradskom kozmetičkom salonu

-Proljeće na moje rame slijeće. Došlo doba da se poslije dugih mjeseci provedenih u kući, vratimo životu. Čišćenje, njega i  opravak kože su neophodni. Idemo, buđenje! - napisala je pjevačica uz fotografiju koja je oduševila njezine obožavatelje.

"Predivna si", "Curica Ukraden", "Zaista izgledaš prekrasno, da čovjek ne povjeruje", pisali su joj u komentarima. Bilo je i onih koji su se osvrnuli na Nedine sitne zahvate i korekcije. "Lijepi jeste, ali ima tu botoxa da se ne lažemo", "Fotošop, a i i kiruški se dorađivala više puta. Odaju je vrat i dekolte", smatraju neki. 

Foto: Instagram screenshot

Inače, Neda Ukraden nedavno je izazvala pozornost nakon što je na društvenim mrežama objavila fotografije s cijepljenja u Beogradu. - Cijepljenje završeno! Bravo za savršenu organizaciju. Ljudi, sestre, administracija... P.S. ništa ne boli! - poručila je Neda uz nekoliko fotografija s cijepljenja. Nakon što je primila svoju dozu odlično raspoložena pjevačica pozirala je s osobljem.Njezin potez podijelio je brojne pratitelje. I dok jedni smatraju da je Neda pravi primjer drugima, drugi se s time ne slažu. "Ja sam mislila da ste vi pametna žena", poručila joj je jedna od pratiteljica kojoj Neda nije ostala dužna.

"Ma nek si ti meni pametna", uzvratila joj je pjevačica i izazvala raspravu ispod fotografije.Jednom od pratitelja zasmetalo je i to što Neda reklamira cjepivo, no ipak velika većina ovog je puta na strani pjevačice. "Neda je uvijek primjer! Bravo", "Bravo gđo. Nedo!!! Obrazovani ljudi znaju da je cjepivo civilizacijska tekovina.Znači, jedino rješenje kada je pandemija u pitanju.Tko ne zna treba slušati struku. Što ste se slikali-bravo.Javne osobe trebaju motivirati druge", "Svaki savjestan građanin treba primiti cjepivo", samo su neki od komentara ispod fotografije.

Foto: reuters

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku Nike Turković 

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
10:26 14.04.2021.

Botox Baba

LA
Lana2
11:18 14.04.2021.

Bez šminke? Hahahaha🤣🤣🤣🤣... Ali zato postoji fotošop... Inače,bilo bi zastrašujuće.

AD
adminka
10:39 14.04.2021.

sila mi je na wc

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije