Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Idealna baka

Neda Ukraden organizirala rođendansku proslavu unucima, evo čime ih je iznenadila

Neda Ukraden
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
1/3
26.01.2017.
u 17:13

Pjevačica se po povratku s turneje u Australiji odmah prihvatila organizacije zabave za peti rođendan unuka Aleksandre i Nede i treći rođendan unuka Dušana.

Nakon što se vratila s jednomjesečne turneje po Australiji Neda Ukraden je odmak prionula organizaciji rođendanske zabave za svoje unuke, petogodišnje blizanke Aleksandru i Nedu i trogodišnjeg Dušana. 

- Danas nam je divan dan, nasoj djeci rodjendan! Prije 5 godina rođene su moje unuke Aleksandra i Neda, a prije tri godine unuk Dušan! Najveću sreću i bogatstvo su mi njihovim rođenjem podarili moja kćer Jelena i zet Predrag i učinili me najponosnijom bakom - napisala je Neda uz fotografiju koju je objavila na Instagramu a na kojoj je u društvu svojih mezimaca. 

Pjevačica se potrudila da unucima priredi rođendansku zabavu za pamćenje, a tijekom turneje u Australiji gotovo svaki dan im je kupila po jedan poklon tako da se kući vratila s punom torbom poklona za Aleksandru, Nedu i Dušana. 

 

 

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
17:29 26.01.2017.

Jedna od najbitnijih vijesti dana...užas

KI
kizz1
19:38 26.01.2017.

baba znaš što ti je sljedeći korak

NE
Neutralac
18:07 26.01.2017.

Zar se bar jedan dan ne moze bez "vaznih" vijesti s Istoka... koga briga za te strance... kad nema Vucica evo Nede..... pa dosta je toga....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije