Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nestrpljiva baka

Neda Ukraden: Ne mogu dočekati da moja Jelena rodi blizanke

neda
Goran Jakuš/Pixsell
20.01.2012.
u 09:00

Moja Jelena rodit će djevojčice i to carskim rezom jer će tako biti sigurnije za obje bebe. Odlično se osjeća i opuštena je. Dobiti unuke najveća je sreća. Oduvijek sam željela veliku obitelj, a imam samo Jelenu – priča Neda.

Svaki dan sam u beogradskom rodilištu i željno čekam trenutak kada ću vidjeti svoje unuke i uzeti ih u naručje – rekla je Neda Ukraden, koja će prvi put postati baka. Njezina kći jedinica, Jelena, nosi blizance.

– Moja Jelena rodit će djevojčice i to carskim rezom jer će tako biti sigurnije za obje bebe. Odlično se osjeća i opuštena je. Dobiti unuke najveća je sreća. Oduvijek sam željela veliku obitelj, a imam samo Jelenu. Puno sam putovala i pjevala pa mi je publika nadomještala obitelj koja nije bila sa mnom – priča Neda.

Ključne riječi

Komentara 2

VE
Vexans
09:41 20.01.2012.

bila,1991,8 ili 9 mjesec,istoćna Slavonija vrije,Vukovar pod najvećom paljbom. Postojala je tzv.tv Beli manastir.Užas od četničke propagande,Kad,eto nam Nede Ukraden ,direktan prijenos koncerta iz Bolmana,mjesta najprimitvinijih četnika,gostovao je i Šešelj,koji kaže..bili gde da zabodete lipatu..iskopat ćete srpske kosti..ovo je Srbijaa i bit će Srbija!! Eto tu peva Neda Pokradene pameti! Ostala je ista,kao i svi njezini!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije