Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ FOTOŠOPA

Neda Ukraden ima 66 godina, a oduševila je u kupaćem kostimu

Neda Ukraden
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
1/3
19.07.2017.
u 10:59

Izgledate poput djevojke, piše u jednom od komentara koje je obožavatelj ostavio Nedi Ukraden na Instagramu, gdje je objavila fotografiju s plaže

Neda Ukraden jedna je od rijetkih koja i u 66. godini života može pozirati u kupaćem kostimu i zatim se hvaliti na društvenim mrežama.

 

 

Pjevačica je prava sretnica što u sedmom desetljeću života ne mora fotoshopom popravljati fotografije i može se hvaliti slikama s plaže baš poput svojih mlađih kolegica. Jučer je tako Neda na Instagram stavila fotografiju na kojoj uživa na kupanju sa svojim unucima. 

– Moj komadić raja, more, sunce, Boka i moji unuci – napisala je uz fotografiju Neda. Jedan od obožavatelja udijelio joj je sljedeći kompliment: – Nedo Ukraden, vi ste jedna od naših najboljih pjevačica! Želim vam čestitati jer u tim godinama izgledate kao djevojka.

Neda Ukraden
1/16

Komentara 35

Avatar Eddie
Eddie
11:31 19.07.2017.

Jbt, zbrisala je 1991. iz Hrvatske, jer je bila "ugrozena", a sad stalno o njoj, babetini

BA
babaruza
11:19 19.07.2017.

Koga interesira stara sljiva koje placaju svoj izgled .Sramota Samoreklama tih bivsih otrcanih cajki .kome fale u vecernjom listu nista bolje od toga neku lijepu Vrbu mozda bi i nekoga interesiralo i lijepo se njihala na vjetru ili buri koja vatru donosi.

GR
grodar
11:40 19.07.2017.

Odvratna stara babuskara

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije