Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKO PRIZNANJE

Neda Ukraden dobila Oskar popularnosti za životno djelo!

Neda Ukraden
Foto: Privatni album
1/2
07.03.2019.
u 13:10

– Čast je sa svim mladim ljudima stajati rame uz rame ispred publike koja u sav glas pjeva moju pjesmu "Zora je", snimljenu davne 1985. godine, ili neki od novih hitova – kazala je Neda

Tradicionalni izbor najboljih regionalnih glazbenika Oskar popularnosti i ove je godine održan u Banjoj Luci.

Upravo tamo Neda Ukraden primila je nagradu za životno djelo. Ne skrivajući oduševljenje i zahvalnost za sve ove godine, glazbenica je tako još jednim velikim priznanjem obogatila svoju karijeru koja traje punih pedeset godina.

– Lijep je osjećaj nakon toliko godina rada dobiti ovu nagradu, "Oskar popularnosti" za životno djelo. – Čast je sa svim mladim ljudima stajati rame uz rame ispred publike koja u sav glas pjeva moju pjesmu "Zora je", snimljenu davne 1985. godine, ili neki od novih hitova. To mi je najbolja potvrda da sve ove godine koje sam provela na koncertima, u studijima i brojnim turnejama, nisu bile uzaludne – istaknula je nakon dodjele.

Neda je jedna od onih glazbenica koja nastupa diljem Europe, pa tako često možemo vidjeti kako publika u Rumunjskoj i Bugarskoj s velikim žarom i emocijama ispraća svaki novi nastup, što se najbolje moglo vidjeti proteklog vikenda u Temišvaru.

Do spektakularnog nastupa u Las Vegasu na European Music fest-u EMF ostalo je dva mjeseca, a Neda se sa svojom ekipom vrijedno priprema za tamošnji jednosatni show program koji, sigurni smo već sada, neće proći nezapaženo.

Uz spomenuti nastup, očekuje je i snimanje nove pjesme koja će uskoro zaživjeti u eteru.

Ključne riječi

Komentara 6

KR
krkan222
14:08 07.03.2019.

Ona je kraljica Balkana, ne ova naša.

Avatar BilanMandić
BilanMandić
14:19 07.03.2019.

Bravo Nein Ja Gestohlen

GR
grodar
13:35 07.03.2019.

babetina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije