Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije bilo spasa

Neda Ukraden otkrila što je razorilo njen brak i tko je kriv za to

Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
1/4
02.11.2017.
u 13:45

Priznala je kako njen suprug Milan nije mogao podnijeti što je Neda slavna i nije volio što puno vremena provodi na turnejama.

Neda Ukraden neumorno stvara i radi i nedavno je objavila novu pjesmu "Bijela košulja" u kojoj slavi brak i iskrenu ljubav. U razgovoru za IN Magazin pjevačica je pričala o pokojnom suprugu Milanu Bilbiji od kojeg se rastala jer se on nije mogao nositi s njenom slavom.

- Smetala mu je količina moje slave i način na koji se nosim s tim. Mislio je kako slava šteti našoj vezi i da bi mi priopritet trebao biti dom, a ne odlasci na turneje.  Uvijek se kaže da iza uspješnog muškarca stoji žena, a vidite iza uspješne žene obično stoji jedan razoren brak, vlastiti  najčešće - rekla je Neda. 

Priznala je da je doživjela i preljub i kaže kako nije realno da cijelog života volimo jednu osobu.

-  Ako misle žene da ih muž nije prevario, te su u zabludi jako- veli i kaže da bi prešla preko partnerove avanture za jednu noć jer vrijeme u kojem danas živi u mnogočemu je drukčije od vremena u kojem su živjele naše bake. 

Otkrila je i koje karakteristike bi muškarac trebao imati da bi pristala na brak s njim.

- Mora biti jedna muška Neda Ukraden, da voli i dobro skuhati i dobro se obući, da je mangup i zezator, ali da je gospodin. Mora biti dorastao ženi koja je i tu i tamo, netko tko voli obitelj,  netko tko voli toplinu doma, ali isto tko voli dobru predstavu, dobru kavanu. Kažem vam, taj se još nije rodio - kaže. 

VIDEO: Botoks je uništio lica slavnih glumica

Komentara 32

MU
Muncimir
16:41 02.11.2017.

Nije mogao više trpiti da mu je žena najveća prostitutka na Balkanu. Molim VL da ovu mumiju pokopa na dostojanstven način ako je to kod tog monstruma uopće moguće. Pokažite malo pijeteta spram zemlji u kojoj radite i ne provocirajte sa tom starom ofucanom droljom koja je za vrijeme rata podržavala četnike. HVALA!

KA
kajinx
14:45 02.11.2017.

Kako je Lepa Brena prošla? Šta ima novoga o Karleuši?

DU
Deleted user
14:41 02.11.2017.

a što nema mlađih pa nju izvlačite iz naftaplina...što ne pišete kako je otišla u domaju,ovdi je bila ugrožena............ a sad evo je skoro svaki dan na naslovnici..............

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije