Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neugodno iskustvo

Neda iznenađena: Rekla sam sestri da je častim WC-om, a onda sam požalila

Neda Parmać
Marko Prpic/PIXSELL
13.08.2017.
u 11:28

'Žalosti me što neki koriste sezonu kako bi zaradili ni na čemu', rekla je Neda

Pjevačica Neda Parmać zbog posla putuje duž naše obale. Kako je često na cesti, svako malo mora stati na toalet. Na putu za Istru stala je da obavi svoje potrebe u WC-u uz cestu. Nakon toga dočekalo ju je neugodno iznenađenje - račun za korištenje toaleta od 10 kuna.

– Odlazak na WC stajao me je 10 kuna. Iskreno, bila sam u šoku. Često se korištenje WC-a naplaćuje, no uglavnom to bude dvije kune. Deset kuna je uistinu puno. Žalosti me što neki koriste sezonu kako bi zaradili ni na čemu. Baš sam prije odlaska na WC rekla sestri da je častim WC-om, a onda sam požalila – kazala je pjevačica za Dnevnik.hr.

Ne razumije kako korištenje WC-a može stajati toliko, ako i po europskim autocestama ono uglavnom stoji 50 centi, odnosno manje od 4 kune.

No drugo iskustvo, ovaj put ugodno, Neda je doživjela u jednom restoranu u Selcu kod Crikvenice. Tamo je, kaže, večera za četiri osobe stajala 416 kuna, i kaže, najeli su se "k'o vukovi".

Komentara 42

SA
sasavt
14:24 13.08.2017.

e moj večernji šund teški postali !

RO
rojnik
13:28 13.08.2017.

A je našla čime če počastit.

AN
AnkaAnka
12:11 13.08.2017.

Adendblatt... pa ne zali se na racun u restoranu vec na cijenu wc-a.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije