Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nema šanse

Ne želi biti više dio Spice Girls: 'Nikad to više neću napraviti'

Victoria Beckham
Foto: Charles Guerin/Press Association/Pixsell
1/9
20.01.2014.
u 16:30

Unatoč mnogim glasinama o ponovnom okupljanju Spice Girls, Posh Spice odbacila je svaku mogućnost da se to ikada više dogodi

Iako su oduševile fanove okupivši se na Olimpijskih igrama 2012. godine u Londonu, čini se kako je to bio definitivno posljednji put da se slavne Spice Girls nađu zajedno na pozornici.

Unatoč mnogim glasinama kako će se Victoria Beckham, Emma Bunton, Mel B, Mel C i Geri Halliwell okupiti ponovno, Posh Spice odbacila je svaku mogućnost okupljanja jedne od najslavnijih ženskih grupa svih vremena. Victoria Beckham to je izjavila u intervjuu za naslovnice čak dva Vanity Fair izdanja, onog talijanskog te španjolskog.

- Nikad to više neću napraviti. Pjevati na Olimpijadi je bila nevjerojatna počast. Bila sam toliko ponosna, ponosna što sam Britanka. To je bilo savršeno vrijeme za reći "To je sjajno. Hvala svima, ali bilo je dosta". Ponekad morate znati kada napustiti zabavu - rekla je Victoria, koja kaže kako joj je danas glavna strast - moda.

 

>>Victoria i David Beckham sobu kćerkice Harper ukrasili djelom od 600 tisuća funti

Komentara 1

DA
davos24
18:50 20.01.2014.

Koke ostavi se ti pivanja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije