Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Superfinalist 'Zvijezda'

'Ne žalim za pobjedom, ovaj uspjeh nisam mogao ni zamisliti'

Foto: Promo
1/3
06.07.2019.
u 07:00

Ivan Vidović Superfinalist “Zvijezda” snimio je prvi spot koji je pregledan više od 150 tisuća puta

Mladi 20-godišnji Metkovac Ivan Vidović osvojio je publiku u RTL-ovim “Zvijezdama”, u kojima je bio superfinalist. Pobjedu je odnio Armin Malikić, a Ivan je nedavno predstavio i svoj prvi singl. Spot za pjesmu “Čuvar pobjeda, koju je napisao Marko Tomasović, u samo 10 dana pregledan je čak 150 tisuća puta.

– U svakom slučaju iskustvo u “Zvijezdama” promijenilo mi je život. Drago mi je što me put odveo na takav show jer mi je otvorio nova vrata koja sada pokušavam iskoristiti. Stvarno ne žalim toliko za pobjedom. Mislim da sam u showu pokazao što sam trebao. Drago mi je zbog Armina i želim mu svu sreću dalje – kazao nam je Ivan koji posebno ističe i da je pjevao duete s Ninom Badrić i Petrom Grašom. Nada se da će to ponoviti u daljnjoj karijeri. Ivan je pjevati i svirati počeo u sedmom razredu osnovne škole, a kao pjevač amater već se okušao u nekoliko showova. Prije nego što je počeo studirati građevinu, godinu dana proveo je i na Vojnoj akademiji.

– Na vojnoj sam akademiji naučio stvarno puno. Drago mi je što sam otišao tamo jer me to izgradilo i dalo mi vrline koje prije vojske nisam imao. Te vrline danas mi stvarno puno pomažu kada ih primijenim na ovaj posao pa mi je kroz neke stvari lakše prolaziti nego što bi možda bilo da nisam stekao tu neku disciplinu i odgovornost – kaže Ivan, kojeg je pomalo i iznenadio uspjeh pjesme “Čuvar pobjeda”.

– “Čuvar pobjeda” razvaljuje! Očekivao sam puno od pjesme, ali da će imati toliko pregleda, nisam mogao ni zamisliti. Što vrijeme ide dalje, pjesma postiže sve bolje rezultate na dnevnoj bazi. To samo govori o kvaliteti posla koji smo napravili i mislim da je dobar pokazatelj da moram nastaviti u tom smjeru. Hvala Marku Tomasoviću i njegovoj ekipi – iskreno će Ivan dodajući da mu se život dosta promijenio nakon showa.

– Uživam u komunikaciji s fanovima koja se većinom svodi na Instagram, ali uvjeren sam da ćemo brzo početi druženja i na koncertima – kaže Ivan koji već radi na novom singlu, za koji se nada da će ponoviti uspjeh “Čuvara pobjeda”.

Pogledajte i gdje su danas i što rade dance zvijezde 90-ih.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije