Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najveći ponos

Ne viđamo je često! Mirjana Mikulec pokazala prezgodnu 19-godišnju kćer i objavom raznježila pratitelje

Foto: Ivan Črepić
1/9
30.11.2020.
u 12:43

Iako svoj privatni i obiteljski život drži podalje od javnosti, u povodu kćerina 19. rođendana svima je pokazala koliko je ponosna na svoju obitelj.

Domaća renomirana dizajnerica interijera Mirjana Mikulec na svojim društvenim mrežama gotovo svakodnevno dijeli fotke odrađenih projekata i drugih uspjeha iz karijere, no sada je napravila rijetku iznimku. Naime, iako svoj privatni i obiteljski život drži podalje od javnosti, u povodu kćerina 19. rođendana svima je pokazala koliko je ponosna na svoju obitelj.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

"Devetnaest godina... prošlo u tren! Malo sam nostalgična, no sretna što si izrasla u predivnu mladu ženu. Moja Matea... Sretan rođendan, ljubavi moja", napisala je pored serije fotki iz mladosti kćeri Matee Mikulec koja je raznježila njezine pratitelje.

Na svom je Instagram Storyju podijelila i svoju fotku iz djetinjstva u kojoj je u istoj točkastoj haljinici koju je nosila i Matea kao dijete. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Podsjetimo, prije mjesec dana također je podijelila fotografiju s kćeri Mijom Mikulec koja je odradila svoj prvi glumački debi u seriji Nove TV "Dar Mar". 

Foto: Irma Sopić

– S njom vam nikada ne može biti dosadno! Koliko je starija kći Matea ozbiljna i odgovorna u svemu što radi, pa je isto tako odgovorna brucošica na faksu, toliko je Mia oduvijek bila zaigrana i kreativna. Uvijek je posebno zadovoljstvo vidjeti kada drugi rade ono što zaista vole, a kada je to još i moje dijete, ja sam najsretnija! – kazala nam je Mirjana opisujući svoje kćeri. 

Mirjana Mikulec iza sebe već ima zavidnu karijeru. Naime, njezin studio interijera proslavio je 12 godina postojanja, više od tisuću projekata u Hrvatskoj i inozemstvu, pokrenula je emisiju ''InDizajn s Mirjanom Mikulec'', objavila je 12 knjiga o interijerima, liniju proizvoda za dom i pokrenula sajam interijera, a otvorila je i školu interijera. 

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar rubinet
rubinet
12:53 30.11.2020.

Pokazala je kćer.

IP
info_punkt
17:54 30.11.2020.

Ne znam ništa o toj Mirjani, osim da je dobila stalnu emisiju na HTV-u, za razliku od 5 trilijuna drugih sličnih ili istih "dizajnerica". Pretpostavljam da je za to trebala pokazati još neko umijeće. Ali, opet... možda sam ja samo primitivni Balkanac.

DO
don05
13:05 30.11.2020.

pa kad je i mama lijepa i zgodna žena

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije