Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prijateljice

Ne viđamo ju često! Bivša HRT-ovka uplovila u brak nakon šest mjeseci veze, a sada se druži s omiljenom voditeljicom

Foto: Instagram
1/4
20.12.2019.
u 08:00

Nensi Brlek ne viđamo često u javnosti, a u najnovijoj Instagram objavi Barbare Kolar, voditeljica ju je spomenula.

Vesela voditeljica Barbara Kolar na Instagramu je podijelila selfie s prijateljicama Nensi Brlek i Brankom Murvin. 

- Prijateljice. Bez šminke. Bez filtera. Samo smijeh i veselje - napisala je ispod fotografije na kojoj su sve tri nasmiješene. Pratitelji su odmah zapazili Nensi, koja se ne pojavljuje često u javnosti, a koje se mnogi sjećaju kao lica koje smo redovito gledali na HTV-u. Tamo je provela punih 14 godina, a od 2016. je urednica i voditeljica na Al Jazeeri.

U međuvremenu je doktorirala i predavala studentima

Već je 16 godina u braku s klavijaturistom Parnog Valjka Berislavom Blaževićem. 

- Presretna sam! To je istinska ljubav i Bero i ja to jednostavno osjećamo - izjavljivala je često  voditeljica. Par je svadbu najavio nakon pola godine veze. Upoznali su se potkraj 2002. godine na jednom od zagrebačkih partyja, i bila je to ljubav na prvi pogled.

U javnosti su se prvi put zajedno pojavili na Valentinovo, na koncertu Gibonnija, a Nensi je upravo početkom veljače 2003. godine na dodjeli Večernjakovih ruža, gdje je ponovno osvojila nagradu, prvi put javno priznala da je zaljubljena u naočitog glazbenika.

Ključne riječi

Komentara 3

RO
roringma
09:14 20.12.2019.

MooXi.net - sjajan projekt za odrasle koji žele pronaći seksualnog partnera

BA
bazinga
13:48 20.12.2019.

Ajd jedan dan posvetite čitav VL barbari da ju više udamo ako ništa drugo onda bar dobrostojeće građevinskog poduzetnika

Avatar anlaser
anlaser
10:37 20.12.2019.

"Genijalan" naslov !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije