Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pravo iznenađenje

Ne viđamo je često ovakvu! Opuštena Minea pozirala u kućnom izdanju i pokazala dio doma

Foto: Instagram
1/7
29.01.2021.
u 17:00

Mineini fanovi navikli su vidjeti ju u znimljiviim modnim kombinacijama, zbog kojih često dobiva gomile lajkova.

Voditeljica i pjevačica Renata Končić, poznatija kao Minea, obićno na društvenim mrežama objavljuje fotografije na kojima je savršeno sređena i našminkana. Mineini fanovi navikli su vidjeti ju u znimljiviim modnim kombinacijama, zbog kojih često dobiva gomile lajkova. 

Voditeljica InMagazina Nove TV u petom desetljeću ne prestaje dobivati komplimente na račun svoje mladolikosti. Obožavatelji su oduševljeni posljednjom fotografijom koju je objavila, te na kojoj je opuštena u kućnom izdanju. 

Foto: Instagram screenshot

'Predivna', 'Baš si lijepa', 'Slatka slika' samo su neki od komentara na fotku koju je lajkala i Nives Celzijus, te je u samo dva sata skupila gotovo 1000 lajkova. 

Foto: reuters

Inače, prošlo ljeto pjevačica i voditeljica našla se u neugodnoj situaciji i postala je žrtve krađe identiteta na internetu i upozorila je na to svoje obožavatelje.

- Nažalost sve češće se događa da javnim osobama netko ukrade fotografije i iskoristi ih za lažne reklame. Nisam ni prva niti zadnja kojoj se to proteklih dana dogodilo. Meni su ne samo neovlašteno ukrali fotografije već ih i iskoristili za seriju fotomontaža, lažne oglase i lažni Instagram profil, a sve u svrhu prodaje proizvoda s kojim nemam nikakve veze niti ga koristim - upozorila je tada Minea, a nažalost nije bila jedina poznata osoba kod nas koja se našla na meti kradljivaca identiteta na internetu.

Komentara 4

DU
Deleted user
17:41 29.01.2021.

Koja je to koka,ne smeta mi što su glancane slike😎

Avatar Zdravko Robija
Zdravko Robija
18:17 29.01.2021.

Što je tako mršava bona. mi ubosni volimo one koje imaju šeticu grudi i usta kao dvije banane, kad takve vidim ja trgam košulju razumiješ ti mene, ajmooo

ST
stefekov
17:04 29.01.2021.

trazi loptasa ili drugog lovatora....a bu nasla..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije