Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne viđamo je često!

Neda Ukraden pozirala sa zgodnom kćeri i pokazala kako je izgledala kada ju je rodila prije 41 godinu

Foto: Instagram
1/8
19.04.2021.
u 21:30

Neda nerijetko objavljuje neke stvari iz privatnog života na instagramu, pa je tako ovaj put pokazala svoju kćer Jelenu Bilbiju Mibović.

Pjevačica Neda Ukraden (70) ne zanemaruje svoje društvene mreže, a ovaj put je podijelila objavu koja je mnoge zaintrigirala. Neda nerijetko objavljuje neke stvari iz privatnog života na Instagramu, pa je tako ovaj put pokazala svoju kćer Jelenu Bilbiju Minović.

Jelena slavi 41. rođendan, a njezina majka je to odlučila proslaviti i objavom na društvenim mrežama. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

 

"Danas nam je divan dan, mojoj Jeci rođendan! Mila moja, anđele moj, da si mi živa, zdrava i sretna još dugo sa svojom djecom, mužem i da se nikad ne prestaneš veseliti životu. Ljubi te tvoja majka Neda", napisala je pjevačica uz seriju fotografija. Jedna od njih je vjerojatno nastala nekad ranije, prije pandemije jer su obje u ljetnoj odjeći, a druga kada se Jelena tek rodila. 

"Hvala, najdraža moja majko" odgovorila joj je Jelena. 

Bilbija Minović je vlasnica Salona za uljepšavanje u Beogradu,  te kći Nede i njenog pokojnog muža Milana koji je preminuo 2013. Jelena sa svojim suprugom Pecom ima troje djece, sina Dušana te blizanke Aleksandru i Nedu.  

VIDEO Pogledajte Večernjakov podcast s Albinom Grčić

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije