Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRT-ov voditelj

Ne viđamo je često! Davor Meštrović na premijeru stigao u društvu samozatajne supruge Senke

Davor Meštrović
Foto: Privatni album
1/12
24.09.2022.
u 12:31

HRT-ov voditelj u braku je 25 godina, a kako nam je svojedobno kazao u intervjuu, upoznali su se u njenoj ordinaciji.

U petak navečer u Zagrebu je otvorena nova kazališna sezona satiričkog kazališta Kerempuh i to premijerom predstave 'Pseće srce' M. Bulgakova, u režiji Aleksandra Švabića. Premijeri u centru Zagreba prisustvovali su brojni poznati, a među njima i HRT-ov voditelj Davor Meštrović koji je u kazalište poveo suprugu Senku koju nemamo prilike često vidjeti u javnosti.

Foto: Lovro Domitrovic/PIXSELL, ilustracija

HRT-ov voditelj u braku je 25 godina, a kako nam je svojedobno kazao u intervjuu, upoznali su se u njenoj ordinaciji. – Godine 1996. odlučio sam se na ortodontsku terapiju i preko veze sam došao u njenu ordinaciju. Za odličan rezultat ortodontske terapije moraš se dobro raspitati i pažljivo odabrati vrhunskog ortodonta jer terapija traje dvije godine i mora teći besprijekorno. To je uključivalo puno kontrola i s vremenom smo se zaljubili – ispričao nam je Meštar, koji je ponosni otac dvoje djece.

– Ponosan sam na puno toga, ali najviše na djecu.  Kako su sve sretne obitelji nalik jedna drugoj tako i mi – posvađamo se i vičemo, ali se i pomirimo. Nema otvorenih nezavršenih svađa i dugih neraspravljenih i neodgovorenih pitanja. Mislim da smo u prosjeku i postotku jednaki u popuštanju. Od dvoje roditelja uvijek će jedan biti mirniji kad je drugi poludio, a tako je i kod djece – rekao je Davor. 

Inače, na premijeri u Kerempuhu uživali su i redatelj Vinko Brešan, glumica Ankica Dobrić, glazbenici i supružnici Damir Martinović Mrle i Ivanka Mazurkijević, pijanist Matej Meštrović i brojni drugi.

Foto: Lovro Domitrovic/PIXSELL, ilustracija
VIDEO Alen Vitasović o alkoholizmu: 'Nije me sram priznati da sam se liječio'


Komentara 1

NE
neberemed
13:13 24.09.2022.

ne postoji dosada koja je i blizu njemu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije