Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokazala figuru

Ne viđamo je često! Bivša hrvatska voditeljica pokazala raskošan dekolte

Vanja Halilović
Foto: Instagram/Wanda Nara
1/6
02.06.2020.
u 19:07

Odjevena u crno od glave do pete, pokazala je da još uvijek ima odličnu figuru. Mnogima su zapeli za oko detalji na fotografiji, a jedan od njih je i narukvica luksuznog brenda Cartier.

Bivša voditeljica Vanja Halilović rijetko objavljuje fotke na društvenim mrežama. No, sinoć je odlučila posjetiti mnogima omiljeni Instagram, te je objavila novu fotografiju. Odjevena u crno od glave do pete, pokazala je da još uvijek ima odličnu figuru. Mnogima su zapeli za oko detalji na fotografiji, a jedan od njih je i narukvica luksuznog brenda Cartier čije cijene se kreću od 6.000 do 67.000 kuna. No neki su ipak prvo primijetili Vanjin dekolte. 

Inače, Halilović je u veljači postala direktorica marketinga Kutjeva.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Resting bitch face saves me from so many conversations I don’t want to be a part of 😜

A post shared by Vanushka Halilowska (@vanjahalilovic) on

- Izuzetno sam sretna što ću surađivati s vrhunskim timom stručnjaka na vrlo izazovnim projektima te što ću imati priliku kreativnim i inovativnim strategijama pridonijeti razvoju, širenju i pozicioniranju vina iz portfelja vinarije Kutjevo. S obzirom na to da sam u posljednjih nekoliko godina bila uključena u projekte vrhunskog ugostiteljstva, bila sam u poziciji pratiti HoReCa trendove u Hrvatskoj i svijetu koji će mi svakako biti od pomoći pri realizaciji uspješnih rezultata u Kutjevu - kazala je. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije