Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavila fotku

Ne viđamo ih često! Marijana Batinić pokazala sestru i majku, fanovi iznenađeni

Foto: Instagram
1/6
14.05.2020.
u 09:37

Zasuli su komplimentima i njihovu majku te se mnogi pisali kako izgledaju kao tri sestre.

Voditeljica Marijana Batinić objavila je fotografiju na kojoj pozira s majkom i sestrom.

1/8

"Upravno-političko naredbeno biće", napisala je Marijana za majku, a mnogi su primijetili samo njezinu sestru, koju su prozvali njezinom dvojnicom.

Foto: Daniel Pavlić

"Bože sestre iste. Čak bi rekla da je to jedna osoba", "Seke iste", "Dupla Marijana", "Sestre skoro pa istee, predivne ste", pisali su joj u komentarima.

Zasuli su komplimentima i njihovu majku te se mnogi pisali kako izgledaju kao tri sestre.

Marijana je nedavno otkrila kako čeka svoje drugo dijete, a lijepa voditeljica već ima kćer Enu. Inače, Marijana i njezin suprug, bivši rukometaš i marketinški stručnjak Matej Pašalić, u vezi su od 2011. godine, a vjenčanjem 'iz vedra neba' mnoge su iznenadili početkom 2015 godine. Cijela ceremonija odvila se u najuže krugu obitelji i prijatelja na zagrebačkom Gornjem gradu. Njoj je kuma bila dugogodišnja prijateljica Petra Nižetić, a njemu je kum Vladimir Arlović.

Svega desetak dana nakon vjenčanja na svijet je stigla i njihova prva kći Ena. Njezino rođenje poklopilo se sa snimanjem pete sezone popularnog showa 'Ljubav je na selu'. – U petoj sezoni sam se udala i rodila, a ubrzo su i Ena i moja svekrva putovale sa mnom po selima – istaknula je u jednom od intervjua 39-godišnja voditeljica otkrivši kako je kći s njom kao beba provodila puno vremena na snimanju i kao mala obišla je cijelu Istru i Dalmaciju. Ista sudbina vjerojatno čeka i prinovu koja tek stiže, a dok se to ne dogodi Marijana će uskoro na predah od malih ekrana kako bi sve pripremila za dolazak još jednog člana obitelji.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije