Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne vole se eksponirati

Ne viđamo ih često! Jandroković pobjedu slavio u društvu supruge i predivne kćeri Klare

Zagreb: Doček izbornih rezultata u stožeru HDZ-a
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/5
06.07.2020.
u 15:23

Jandrokoviću su, naime, u stožeru HDZ-a podršku pružile supruga Sonja i 25-godišnja kći Klara u koju su bili uprti pogledi okupljenih.

Nakon što su stigli rezultati prvih izlaznih anketa HDZ-ov Gordan Jandroković nije skidao osmijeh s lica. Što zbog sjajnih rezultata desnice, što zbog ugodnog ženskog društva koje je cijelo vrijeme bilo uz njega. Jandrokoviću su, naime, u stožeru HDZ-a podršku pružile supruga Sonja i 25-godišnja kći Klara u koju su bili uprti pogledi okupljenih. Klara je za izboru noć odjenula elegantnu crnu haljinu sa zlatnim pojasom u struku, a u crnom je stigla i njezina majka Sanja koja je za ovu prigodu odjenula haljinu s izrezanim ramenima.

05.07.2020., Zagreb - Docek izbornih rezultata u stozeru HDZ-a u Arheoloskom muzeju. Gordan Jandrokovic Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL, Ilustracija

Sa suprugom Sonjom, inače  oftalmologinjom u KBC-u Zagreb, Jandroković je u braku od 1994. godine. Njihova ljubav planula je na Krku, a uz Klaru zajedno imaju još dvojicu sinova, Mihaela i Juricu.

Iako se supružnice često može vidjeti u šetnji gradom, njihova djeca ne vole se previše eksponirati pa se o njima u javnosti ne zna gotovo ništa. Inače, zanimljivo je i da je Sonja sestrična aktualnog hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića.

Ključne riječi

Komentara 7

DD
duda.dudica
15:42 06.07.2020.

Podrska obitelji je najbitnija. Cini se kako Jandrokovic to zna cijeniti za razliku od nekih iz Mosta

MA
manipulacija
15:40 06.07.2020.

Znate kako kazu: iza svakog uspjesnog muskarca stoji uspjesna zena :)

CE
Celesta
15:43 06.07.2020.

Uredni i elegantni svo troje 😉

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije