Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavio fotku

Ne viđamo ga često! Andrija Jarak pokazao 21-godišnjeg sina pa se našalio: 'Mlađi brat'

jarak
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/9
16.12.2020.
u 14:32

Reporter je tako ovaj put objavio fotku s 21-godišnjim sinom Ivanom kojeg ne viđamo često. "Mlađi brat me došao pozdraviti", napisao je Andrija uz fotografiju na kojoj se vidi da su on i sin gotovo jednako visoki.

Reporter Nove TV Andrija Jarak jedno je od omiljenih lica informativnog programa te televizije. Jarak je često aktivan na društvenim mrežama, a ponekad dijeli i fotografije iz privatnog života. 

Reporter je tako ovaj put objavio fotku s 21-godišnjim sinom Ivanom kojeg ne viđamo često. 

Foto: Daniel Pavlić

'Mlađi brat me došao pozdraviti' napisao je Andrija uz fotografiju na kojoj se vidi da su on i sin gotovo jednako visoki.

Podsjetimo, reporter je krajem kolovoza potvrdio da je zaražen koronavirusom, a bolest je uspješno pobijedio. 

– Da, pozitivan sam. Radio sam testiranje i pozitivan sam te su mi određena dva tjedna samoizolacije. Nemam značajnijih simptoma i relativno sam dobro, nemam temperaturu. Osjetio sam nekakvu slabost i otišao na testiranje i nalaz je pokazao da sam pozitivan i to je to. Pobijedili smo i teže stvari pa ćemo i koronu – kazao je tada, a kasnije nam je otkrio još neke detalje.

– Nakon godišnjeg javio sam kolegama da ću još najmanje dva tjedna biti doma. U tim trenucima razmišljate s kim ste sve bili i bitno vam je da s obitelji bude sve u redu. Neizvjesno je jer ne znate na koji način će tijelo reagirati i gdje će virus "sjesti". Srećom, simptomi su bili blagi. Još jednom želim reći da virus zaista postoji i moramo se na to priviknuti dok je tu. Nisam pobornik teorija zavjere, a onima koji misle da je ovo neka izmišljena priča mogu samo poručiti da tako ne pomažu nikome i da ih takav stav neće "cijepiti" protiv korone – rekao je Jarak.

 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije