Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na instagramu

Ne viđamo je često! Tajči pokazala prezgodnu sestru

Foto: Instagram
1/4
17.08.2019.
u 18:53

Tajči je u 80-ima bila prava zvijezda, te još uvijek budi veliki interes javnosti, no njezinu sestru, koja je također pjevačica i glumica, ne viđamo često.

Pjevačica Tatjana Matejaš Cameron, poznatija kao Tajči svojoj je sestri Sanji čestitala rođendan na Instagramu te objavila fotku na kojoj su jako slične.

Tajči je u 80-ima bila prava zvijezda, te još uvijek budi veliki interes javnosti, no njezinu sestru, koja je također pjevačica i glumica, ne viđamo često. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

"Sretan rođendan mojoj prekrasnoj, duhovitoj, pretalentiranoj, nevjerojatno snažnoj, otpornoj, neovisnoj, strastvenoj, voljenoj, koja nema tolerancije za sr**** (kapa dolje), ljubiteljici životinja, zemaljski osviještenoj vegetarijanki (više šešira) i 'puno mlađoj sestri' Sanji. Puno te volim i jedva čekam da idemo na turneju zajedno", napisala je pjevačica uz objavu.

Otkrila je da će surađivati, što nije čudno jer je Sanja pjevačica. Osim toga, glumila je i u Disneyevom filmu 'Holes' i u brojnim serijama, a osnovala je i hard rock bend u los Angelesu, Duda Did It.

Komentara 7

Avatar Olujni
Olujni
20:48 17.08.2019.

Prezgodnu?? Hmmmm?! Hajmo reci zgodnu da ne idemo u pretjerivanja!

DO
domolub
13:45 29.12.2019.

bogami je joj sestra prva Liga Respekt.

IS
istinaizlike
21:43 17.08.2019.

Išli smo u istu školu. "Bok, ja sam Sanjči, sestra od Tajči". :-D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije