Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika promjena

Ne staju reakcije na novu voditeljicu showa 'Ljubav je na selu': 'Kao da je prehlađena dok govori'

Foto: RTL
1/8
12.04.2021.
u 11:01

U emisiji će se pojaviti neke stare kandidatkinje koje će ponovno potražiti svoju sreću u ljubavi, no još je jedna novost ove, 13. sezone – nova voditeljica Anita Martinović.

Nakon što je prikazana prva emisija nove sezone RTL-ova showa ''Ljubav je na selu'' brojni gledatelji pohrlili su na društvene mreže prokomentirati što se dogodilo, ali i kako im se sviđa nova voditeljica. U emisiji će se pojaviti neke stare kandidatkinje koje će ponovno potražiti svoju sreću u ljubavi, no još je jedna novost ove, 13. sezone – nova voditeljica Anita Martinović.

Anitu su obožavatelji reality formata imali već priliku upoznati u showu ''Gospodin Savršeni'', a simpatična 37-godišnja Slavonka mnoge je gledatelje oduševila.  

"Voditeljica draga, prirodna, jednostavna. Kandidati – ajme", pohvalila ju je jedna gledateljica.  

Foto: Facebook/TS Auris

"Voditeljica je za pohvalu, inače ovaj put ne bih pratila uopće", napisala je druga obožavateljica showa.

Foto: Facebook/TS Auris

"Za početak jedino pozitivno je voditeljica. Simpa, prirodna, nije uštogljena. Kandidati nisu baš nešto", izjasnila se još jedna gledateljica.

Foto: Facebook/TS Auris

Anitu je pohvalio i jedan gledatelj showa. 

"Voditeljica top! Odlično izlazi na kraj s glupim seljačkim dobacivanjima", napisao je. 

Foto: Facebook/TS Auris

Ipak, neki su napisali kako Martinović ima još prostora za poboljšanje. 

"Ok je, samo mi nekako kao da je prehlađena dok priča..." napisala je jedna voditeljica. 

Foto: Facebook/TS Auris

Druga je bila malo oštrija. 

"Emisiju su vodili kandidati,voditeljica se nije snašla... možda se popravi..." stoji u komentaru. 

Foto: Facebook/TS Auris

Inače, Anita nam je nedavno otkrila kako je bilo snimati emisiju i kako se snašla u novoj ulozi

„Sve je bilo jako uzbudljivo, novo i potpuno drukčije nego kad si kandidat u nekoj emisiji. Sve su oči uprte u tebe, svi očekuju da ti vodiš igru. Bilo je zahtjevno, ali ekipa iza kamere sve je to odradila s jako mnogo razumijevanja i podrške, olakšavali su mi u svakom trenutku kad god su mogli. Najveća mi je želja bila pomoći kandidatima da se što lakše snađu i opuste jer sam i sama, kao kandidatkinja, bila u sličnoj situaciji te sam, na neki način, pokušala unijeti duh i ideju koja je prethodno zamišljena u emisiji“, kaže Anita pa posebno naglašava. „Marijana Batinić toliko je sezona savršeno odrađivala taj posao i postala zaštitno lice emisije, a sad se tu našao netko novi... Umjesto brinete odjednom neka plavuša, umjesto dalmatinskog – slavonski govor... Iskreno se nadam kako će i publika i kandidati biti blagi te da će mi pružiti priliku.“

VIDEO Majin sin ima medvjedića od 2120 kn, sin Marte Fernandes nosi D&G kapu od 1300 kn

 

Komentara 13

RO
roland
11:48 12.04.2021.

Nisam ju nikada gledao. No prema fotkama, zrači seksipilom! Prirodna, bez plastike.

TA
Tackrla
12:10 12.04.2021.

Zena je prekrasna i sto je najvaznije ne prenavlja se ko ona prosla voditeljica koja je bila iritantna do zla boga. Lijepa, prirodna, normalna, simpaticna, sve se to moze reci za novu voditeljicu a ne moze za staru

KP
Karlovacko pivo
11:24 12.04.2021.

Voditeljica je bomba a ona dva kandidata dalmatinca su se prijavili samo da bi bili na tv odvratni su

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije