Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HOLIVUDSKA SAPUNICA

Ne smeta im 17 godina razlike: Jennifer Lopez i Drake otkrili da su već tjednima u vezi! Je li Rihanna ljuta ili joj je laknulo?

JLo
Foto: Instagram
1/2
24.12.2016.
u 17:36

Rihanna očito nije sretna s njim, ali ni bez njega!

Drake i Rihanna godinama su bili 'it par', iako su tijekom svih tih godina igrali toplo-hladno u svom odnosu. Neodlučna je bila, i dokazala je to više puta, Rihanna, pa kad joj je Drake pred milijunskim auditorijem izjavio ljubav i želio je poljubiti, ona je skrenula glavu tako da je fatalni poljubac završio na Rihanninom obrazu.

No čini se kako Riri nije sretna ni sa Drakeovom novom djevojkom - ženom čija je stražnjica sama po sebi legendom i koja sa 47 godina izgleda bolje nego ikad - Jennifer Lopez.

Iako se o vezi JLo i Drakea već dugo šuška, prenosi The Sun, ovaj novopečeni par skrivao je svoju ljubav tjednima i tek za blagdane odlučio svojim fanovima potvrditi: da, volimo se.

- Pokušali su to sakriti pod izlikom poslovne suradnje, ali svi su znali da tu postoji nešto - rekao je jedan od izvora.

- Razlika u godinama uopće ima ne smeta - dodaje - zabavaljaju se i samo to je bitno!

Look who rolled up to my show tonight to say hi!! @champagnepapi #lovehim #jlovegas #ALLIHAVE

Fotografiju objavljuje Jennifer Lopez (@jlo)

Pogledajte tko se pojavio na mom koncertu! - Pohvalila se JLo

Foto: Instagram/Wanda Nara

Ljubavni trokut!

>> Drake izjavio ljubav Rihanni, a ona ga odbila na najgori mogući način pred milijunima ljudi

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Dalmatinka
Dalmatinka
21:33 25.12.2016.

J.Lo si može priuštiti i 30 godina mlađeg maloljetnika, ona je sexy-bomba

AU
austrougarskigeneral
10:13 25.12.2016.

mlađe je slađe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije