Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Darovi uz Večernji

Ne propustite TV Ekran u novom ruhu i Enigmatiku na dar uz Večernji list

TV Ekran
Foto: VL
19.09.2018.
u 16:52

Doznajte sve o omiljenim serijama i opustite se uz zabavne križaljke

U petak 21. rujna Večernji list svojim čitateljima daruje veliki paket s Enigmatikom i obogaćenim TV Ekranom u kojem možete pronaći kupone s velikim popustima.

Raskošan vodič o svemu što ne smijete propustiti na TV-u dolazi u novom ruhu. Obogaćen atraktivnim sadržajem i na novom, još većem formatu donosi vam preporuke za filmove, serije i dokumentarce, novu glazbu i društvene događaje. U novom broju čitajte o kući Gospodina savršenog i doznajte koja je ljepotica dobila ružu, a s kojom se pozdravio. Ne propustite i nove nastavke serije Novine jer znamo zbog čega će druga sezona biti još uzbudljivija od prve. Ekran zna sve o tome što trebate pogledati na televiziji, koju glazbu slušati, kamo izaći i o čemu se šuška u kuloarima poznatih.

PLUS! Potražite i kupone s velikim popustima za najnovije kazališne predstave i koncerte.

A nakon što ulovite svoj omiljeni TV program opustite se i uz drugi dio Večernjakovog poklon paketa. Tko god na kioscima u petak 21. rujna kupi Večernji list, osim priloga TV Ekran, na dar dobiva i Enigmatiku u kojoj ga čeka niz logičkih poslastica u obliku mozgalica.

Na čak 48 stranica moći ćete pronaći križaljke, talijanke, osmosmjerke, sudoku i ostale zabavne igre koje će vam razigrati i izoštriti um.

U petak 21. rujna na kioscima potražite svoj primjerak Večernjeg lista s Ekranom i Enigmatikom na dar - doznajte sve o omiljenim serijama i filmovima i opustite se uz zabavne križaljke i mozgalice!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije