Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cara Delevigne

Ne krivim modu ni za što, s depresijom se borim od malih nogu, ali tek sad učim kako voljeti sebe

Cara Delevigne
Foto: Instagram
1/6
04.04.2016.
u 09:15

Najplaćenija manekenka na svijetu progovorila o borbi s bolešću od koje pati 350 milijuna ljudi

Cara Delevingne ima sve. Mlada je, tek su joj 23 godine, lijepa je i nije na odmet što je najbolje plaćena manekenka na svijetu koja dnevno zaradi i više od 92 tisuće kuna. Pa kad kaže da je nesretna i da se od djetinjstva bori s depresijom, lako se prozvanima komentirati nađu “hejteri” koji Britanki prigovaraju da traži kruha preko pogače. Upravo zato njezino je otvoreno priznanje borbe s bolešću još važnije.

– Previše sam, još od osnovne škole, očekivala od same sebe. Toliko sam se iscrpljivala da sam se u jednom trenutku potpuno mentalno slomila. Bila sam suicidalna i mislila da sam posve sama. Nisam više željela živjeti – izjavila je nedavno na kongresu Women in the World. Depresija ju je pratila i tijekom najvećih poslovnih uspjeha, snimanja kampanja za brendove poput Luisa Vuittona i druge, a u svemu je, kaže, srećom imala podršku obitelji. Ovih dana, netom nakon snimanja kampanje za francusku modnu kuću Saint Laurent i glumačkog ostvarenja u filmu Suicide Squad okrenula se Twitteru kako bi još jednom skrenula pozornost na to da je borba s depresijom stvarna i ne zaobilazi naoko uspješne ljude.

 

❤️Charlie Chaplin❤️ @vintageframes

A photo posted by Cara Delevingne (@caradelevingne) on

 

– Ne krivim modnu industriju ni za što. Depresija me pogodila puno prije. Sretna sam što imam priliku raditi ovaj posao, no moram reći da sam bježala od problema i na taj način samu sebe dovodila do granica izdržljivosti. Sad sam usredotočena na snimanje i trudim se naučiti voljeti samu sebe, napisala je Cara na toj društvenoj mreži.

Fanovi su pozitivno reagirali na njezinu iskrenost, a javno govorenje o bolesti od koje u svijetu pati više od 350 milijuna osoba svih dobi pozdravili su i liječnici, ističući Caru kao pozitivan primjer kako aktualizirati tu problematiku. 

 

Parisian nights... 📷 by @jr

A photo posted by Cara Delevingne (@caradelevingne) on

 

>> Mrzila sam se dok sam radila kao manekenka

Komentara 1

JE
jelenarozga
13:23 05.04.2016.

Ni bogati nemaju sreće

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije