Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVI SE

Ne krije oduševljenje! Marku je rođendan, a Momčilo ga je odlučio iznenaditi posebnim darovima

Foto: Instagram
1/13
16.12.2020.
u 13:02

Poznati hrvatski stilist Marko Grubnić danas slavi 38. rođendan.

Iznenađenja nikad dosta! Da u tome uživa, nedvojbeno daje do znanja Marko Grubnić, naš poznati stilist koji danas slavi 38. rođendan. Tim povodom bližnji su ga iznenadili darovima kojima se pohvalio na Instagramu. Darivali su ga i Momčilo Gurović i prijateljica Sandra Moškun. 

U priči na Instagramu prikazuje knjige o luksuznim modnim brendovima koje Marko iznimno cijeni, a za njega je to, čini se, savršen dar.

Foto: Instagram screenshot

U posebnoj objavi obratio se svim pratiteljima.

"Na svoj poseban dan sebi želim samo poželjeti čistu sreću u srcu, znaš, onu koja nikad ne prestaje... Moja rođendanska želja za sve vas je ozdravljenje svijeta i da sva ta loša energija i nesreća nestanu brzo i da se naša sloboda vrati. S njom ćemo još jednom moći živjeti kako najbolje znamo, jer smo ništa bez zdravlja i slobode... Sretan mi rođendan... Molimo vas, poželite svima nama sreću", kazao je dok pozira na slici s tortom, a prvi komentar uputila je Maja Šuput.

Foto: Instagram screenshot

Nedavno je na Instagramu odgovarao fanovima na pitanja te se osvrnuo na život u Hrvatskoj, s obzirom na to da je živio u Londonu i Parizu te je odlučio podijeliti svoj uvid.

"Mogao sam i još uvijek mogu živjeti gdje god želim na svijetu, ali moj odabir je i dalje Hrvatska. Hrvati koji ne putuju puno po svijetu nisu ni svjesni koliko mi ovdje lijepo živimo, sve imamo, predivnu i sigurnu zemlju, djeca nam idu slobodno u parkove što u Londonu, Parizu, zaista nije slučaj... Imamo savršenu hranu, svi više-manje imamo svoje stanove, aute što nikako nije slučaj vani (mislim na veliku većinu), imamo zaista dobar lifestyle (nije baš isto platiti osobnog trenera u Londonu i Zagrebu)", istaknuo je Marko.


 

Komentara 16

DO
Domumom
13:16 16.12.2020.

momčilo zabija i ne odbija. Bolesno

Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
13:16 16.12.2020.

Marku je rođendan, a Momčilo ga je odlučio podijeliti s drugim momčilima, umočilima. Ću, ću!

OL
Oliva01
13:45 16.12.2020.

Markić, zatvori koji puta usta dok se slikaš jer si dosadan sa tom pozom. Znamo svi da si fotke retuširaš kako bi ti ten izgledao kao u bebača. Mislim, dosadan si svakako, ako ćemo iskreno, al to zijevanje...užas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije