Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Navika koju je Ella Dvornik naslijedila od svog oca!

Orangina
Foto: Promo
1/3
08.07.2019.
u 12:15

Ella, koja sa svojim pratiteljima njeguje otvoren odnos i često odgovara na njihove komentare, pokazala je kako je od oca naslijedila ljubav prema Orangini

Nedavnim objavama na društvenim mrežama, Ella Dvornik oraspoložila je svoje pratitelje. Podijelila je zanimljivu informaciju o navikama svog pokojnog oca Dina Dvornika. Prisjetila se kako mu je Orangina bila najdraže piće, ali i činjenice kako ju je – pio sa šlagom.

Foto: Arena Hospitality Group

Brojni Ellini pratitelji s njom su podijelili svoje anegdote i čudne kombinacije piće u kojima i sami uživaju. Ella, koja sa svojim pratiteljima njeguje otvoren odnos i često odgovara na njihove komentare, pokazala je kako je od oca naslijedila ljubav prema Orangini, ali i našalila se kako ona ovo blago gazirano piće od naranče pije „kak se pije, savršena za ove vruće dane“.

Foto: Arena Hospitality Group

To je pokazala i fotografijom sa svojom prijateljicom, fotografkinjom Karmen Poznić. Ova nasmijana lica osim prijateljstva veže i dugogodišnja poslovna suradnja i ljubav prema pulpi koju je potrebno protresti, baš kao što je Karmen protresla Ellin svijet.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije