Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traži se kupac

Naušnice Whitney Houston iz "Tjelohranitelja" idu na dražbu

whitney Houston (1)
AFP/Pixsell, REUTERS/Pixsell
02.03.2012.
u 19:05

Od 31. ožujka do 01. travnja održat će se dražba na kojoj će kupci moći licitirati i za predmete princeze Diane, Charlieja Chaplina i Charltona Hestona.

Petnaest haljina Whitney Houston, među kojima i crna od baršuna, te naušnice koje je nosila u filmu "Tjelohranitelj" naći će se na dražbi "Hollywoodske legende" koja će se od 31. ožujka do 1. travnja održati na Beverly Hillsu.

 – Vjerujemo da će Whitneyine haljine postići cijene od nekoliko desetaka tisuća dolara i da će privući brojne kolekcionare. One su sada dio povijesti – izjavio je Darren Julien, vlasnik aukcijske kuće Julien's. Osim predmeta preminule pop dive, kupci će moći licitirati i za predmete princeze Diane, Charlieja Chaplina i Charltona Hestona.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije