Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zlobni komentari

Natjecateljici za Miss Italije prijete smrću, a razlog je ova fotografija

Foto: Instagram
1/3
24.01.2018.
u 08:25

Alessia Spagnulo na prvi krug natjecanja dovela je svoju kćer Chloe i na Instagramu je objavila fotografiju kako prije izlaska pred žiri u kupaćem kostimu sjedi u hodniku i u naručju drži kćer, a nakon toga uslijedili su zlobni komentari.

Alessiji Spagnulo, natjecateljici na izboru za Miss Italije, stigle su ozbiljne prijetnje smrću i neugodni komentari i to samo zato što je na predizbor za ovo natjecanje i prije izlaska pred stručni žiri u predvorju sjedila u kupaćem kostimu i u naručju je držala kćer Chloe, piše The Sun

– Netko mi je na Instagramu napisao da zbog ovoga zaslužujem smrt, drugi komentator je napisao da ovo nije prirodno, a u jednom komentaru piše da mi je bolje da se držim uloge kućanice – rekla je 24-godišnja Alessi i dodala kako su je ovakvi komentari jako uzrujali.

 

 

– Nikada nisam bila izložena ovakvom obliku nasilju i odbijam odgovarati na ovakve komentare – rekla je. Svoju kćer povela je na ovaj krug natjecanja jer je nije imala kome ostaviti na čuvanju. U vrijeme održavanja natjecanja, njen partner i njena mama bili su na poslu. Alessia se u ovom krugu natjecanja borila za prolaz s još 129 djevojaka i žiri je odabrao nju i 17 drugih djevojaka za sljedeći krug. 

1/9

Komentara 3

DU
Deleted user
08:34 24.01.2018.

ZLI jezici

OB
ObrenM
10:24 24.01.2018.

Nije imala 50 Eura da plati zenu za pripaziti par sati dijete.Jaka je njena i partnerova rodbina,kada nisu nikoga mogli pronaci za tih par sati.Tu se vjerovatno radi o iskoristavanju djeteta u svrhu svoje promidjbe sto je i ogorcilo puk.

BH
Betty_Howard6185
09:34 24.01.2018.

Google sada plaća 500 do 1000 dolara dnevno za rad na mreži od kuće. Nakon što saam napustio prethodni posao prije 4 mjeseca, a ja sam zaradio 27836 dolara u prvom mjesecu s tog posla. Imala sam sreću saznati više o ovom poslu koji mi je bio životni čuvar. Trebali biste sada pokušati dobiti ovaj posao i početi zarađivati novac online slijedeći upute na ovom blogu ... >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> w­w­w­.­B­u­z­­z­­C­a­s­­h­­3­.­C­o­­m

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije