Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mlada slavonka

Natjecateljica ŽNV još uvijek odbija ići na plažu, a najviše je htjela smršavit zbog oca

Foto: RTL
1/3
21.07.2019.
u 13:45

Dok se neki natjecatelji 'Života na vagi' ponosno kupaju na moru pokazujući rezultate napornih treninga, nekima je to još uvijek problem.

Mlada natjecateljica 'Života na vagi' iz Slavonskog Broda Gabrijela Crnjac, koja je u emisiju ušla sa skoro 184 kilograma i po izlasku osvojila utješnu nagradu od 55.000 kuna, otkrila je zbog čega je najviše htjela smršaviti i kako reagira kad joj danas prigovore na debljinu.

Brođanki vježbanje nije naporno, a tvrdi da je najviše htjela smršaviti zbog oca, piše 24 sata. Često objavljuje fotografije iz teretane gdje se hvali treninzima, a kada čuje prigovore za debljinu - našali se na vlastiti račun. Jednom prilikom je tako rekla kako ona nije debela, već samo neispavana.

- Za svaki sat spavanja izgubite 50 grama. Pa vam ja fino kažem da nisam debela nego nenaspavana - rekla je Gabi koja je nakon showa ostvarila želju i upisala tečaj za vizažisticu u Zagrebu.

- Skroz sam posvećena šminkanju, živim zdravo i ne opijam se s više s društvom vikendom - pohvalila se. Iako ima nevjerojatan talent za šminkanje, nije uspjela pronaći posao u toj struci pa je odlučila otići na sezonu jer, kako kaže, ne voli sjediti kod kuće i tražiti novac od roditelja.

Gabrijeli i dan danas veliki problem predstavlja višak kilograma i tvrdi da se ne planira okupati na moru dok ne dođe do željene težine.

- Ne idem na plažu ni dan danas niti ću ići dok ne skinem sve kile - odlučno se izjasnila i požalila kako ju smeta što joj se rezultati ne vide brzo kao prije.

- Svi vide da se trudim i jako su sretni zbog mojeg napretka. Samo me malo frustrira što sad sporije skidam kile. U showu mi je trebalo tjedan dana za skinuti onoliko kila za koliko mi sad treba tri tjedna. I sad pazim, ali valjda zbog radnih obveza nije to više tako - objašnjava 27-godišnjakinja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije