Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u 39 godini

Natjecateljica X-Factora koja je šokirala žiri umrla pod nerazjašnjenim okolnostima

Foto: Youtube
1/3
26.11.2019.
u 08:27

Natjecateljica britanskog X-Factora Ariel Burdett preminula je ranije ovog mjeseca, a uzrok smrti još uvijek je nepoznat.

Jedna od najšokantnijih audicija u britanskom X-Factoru o kojoj se priča i jedanaest godina poslije zasigurno je bila ona na kojoj se pojavila osebujna pjevačica Ariel Burdett, tada 29-godišnjakinja koja je tvrdila da je holistička vokalna trenerica.

Kako piše Daily Mail, Ariel je pronađena mrtva ranije ovog mjeseca, a vijest o njezinoj smrti podijelio je prijatelj Reza Bagheri koji je sve zainteresirane za sprovod uputio na informativni e-mail brata pokojnice.

– Nažalost, Ara je preminula. Ako netko želi više informacija o njenu sprovodu, molim vas obratite se na e-mail njezina brata Gilesa. Počivala u miru – napisao je Reza kratko na Facebooku, a zasad nema informacija o uzroku smrti. 

Ariel Burdett, kojoj je pravo ime Amy, 2008. godine stala je pred britanski žiri X-Factora, a nakon što su njezin nastup mnogi definirali kao neartikulirano glasanje, ona je pokušala objasniti kako je "ideja njezina pjevanja razumjeti da se svaki dio pjeva posebnim stilom".

Naime, nije prošla prvi susret sa žirijem koji je ostao pod dojmom njezine pojave kada je usred audicije otrgnula broj prijave s majice i izjasnila se da je "ljudsko stvorenje, a ne broj". Suci su tada nastavili pratiti njezin nastup u čudu, a nepokolebljivi Simon Cowell joj je otvoreno rekao kako je njezino pjevanje bilo noćna mora i da ga nije briga za njezine različite stilove.

Inzistirala je da je ona "specijalistica", a ne "generalistica" i da njezin nastup treba shvatiti s akademske perspektive. Prije nego što ju je s audicije otpratilo osiguranje, Ariel je poručila sucima da si "nabiju malo metala u gu***u". Nakon pojavljivanja u showu navodno je promijenila ime u Arabella Starchild.

Ključne riječi

Komentara 4

OB
ObrenM
08:50 26.11.2019.

Zasto je ona pustena nastupiti,kada se vidi da je zrela za dozivotnu hospitalizaciju?Tako je i kod nas.Na svakom "super talentu" propuste nekog nenormalnog,radi sprdnje.Humano.

ZO
zoranos
10:27 26.11.2019.

Zapravo njen nastup i nije tako loš ahahaha. Ona je napravila mix stilova i to u komadu zvuči katastrofalno, ali svaki pojedini stil koji je ispjevala i nije bio loš. Kao što je i sama rekla ovo nije bila pjesma - ovo je bio katalog njenog glasa. Trebala je izabrati npr. par stilova i otpjevati barem 10ak sek. svaki i napraviti neku malu pauzu ... No žena nije svoja - definitivno droge su tu odradile svoje.

DU
Deleted user
09:06 26.11.2019.

nagla i neobjašnjiva smrt. ljepo piše na uputama. uništavaju živote.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije