Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najbrži prst

Natjecatelji u 'Milijunašu' zakazali su na ovom pitanju, znate li vi točan redoslijed?

Foto: HRT
1/6
22.10.2020.
u 21:02

U igri "Najbrži prst" u kojoj se tražio sljedeći natjecatelj koji će sjesti preko puta Tarika Filipovića natjecatelji su morali kronološki poredati stripovske junake prema godinama njihova nastanka

Branimir Tot nastavio je u večerašnjem kvizu "Tko želi biti milijunaš?" svoju igru i otvorio je emisiju pitanjem za 125 tisuća kuna. 
Koji je istraživač preminuo na po njemu prozvanom otoku, unutar po njemu prozvanog mora. Ponuđeni odgovori su bili Abel Tasman, Dmitrij Laptev, Vitus Bering i James Clark Ross.

Pozvao je džoker zovi koji mu je kao mogući točan odgovor rekao Vitus Bering, ali Branimir nije bio siguran da je njegov džoker u pravu i odlučio je uzeti 64 tisuće kuna. Šteta što nije vjerovao svom džokeru jer mu je ponudio točan odgovor. Sljedeći natjecatelj je bio Ivan Glavaš koji je uz pomoć džokera osvojio 32 tisuće kuna, ali na pitanju za 64 tisuće kuna nije bio siguran u točan odgovor i odlučio je odustati.

U igri "Najbrži prst" u kojoj se tražio sljedeći natjecatelj koji će sjesti preko puta Tarika Filipovića natjecatelji su morali kronološki poredati stripovske junake prema godinama njihova nastanka, a ponuđeni junaci su bili Iron Man, Batman, Superman, Spider - Man. Dogodilo se ono što se rijetko događa u igri najbrži prst a to je da nitko od natjecatelja nije točno posložio stripovske junake prema godinama njihova nastanka. Točan redoslijed je bio Superman, Batman, Spider - Man i Iron Man.

Komentara 4

PE
PetiElement
21:58 22.10.2020.

Kaj, više nitko ne gleda.. pa malo promocije... a jada......

NE
Neutralac
06:03 23.10.2020.

Tarik je jako narcisoidan i samodopadan tip...

NE
Neutralac
06:02 23.10.2020.

Ovaj Tarik je jako narcisoidan i samodopadan tip... Ide mi na zivce....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije