Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'zagrizi me'

Natjecatelji 'Tri, dva, jedan - kuhaj' iznenadili stanovnike Križa!

rtl
Foto: RTL
1/6
01.06.2014.
u 12:10

U subotu su stanovnici Križa doživjeli neviđenu euforiju

u subotu je u naselju Križ nadomak Zagreba održan jedinstven sajam alternativnih slastica pod nazivom 'Zagrizi me' na kojem su se natjecali i sudionici RTL-ovog gastro showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ – finalisti Đurđica Zubatović i Zlatan Molnar, te Milivoj Mumleš, Tanja Pejić i Evelina Klajn sa svojim kolačima i tortama od jagode i čokolade.

U subotu su stanovnici Križa doživjeli neviđenu euforiju. Osim što su mogli prisustvovati jedinstvenom sajmu slastica 'Zagrizi me' i kušati ukusne kolače, torte i ostale delicije koje su izložili profesionalni slastičari i slastičari amateri na temu jagode i čokolade, iznenadilo ih je neočekivani posjet natjecatelja RTL-ovog showa „Tri, dva, jedan – kuhaj“. Svi su se posjetitelji sajma htjeli fotografirati i razgovarati s Evelinom, Tanjom, Milivojem, Zlatanom i Đurđicom, te kušati njihove slastice koje su pripremili samo za ovu prigodu.

Foto: Marko Lukunić/Pixsell

Evelina je uz lava kolačiće i kolač od sira gostima i žiriju sajma ponudila sušene jagode, jagode u šećeru i čaj od jagoda, dok je Tanja ispekla princes uštipke od jagoda dekorirane s ružom. Iako su Zlatanove crne košarice od čokolade i jagoda bile prekrasne, najveći je hit bila torta od čokolade i jagoda u obliku srca koju je izradio šarmantni Milivoj. Đurđica ovaj put nije sudjelovala na natjecanju, već je bila dio organizacijskog tima.

„Iznenađena sam i prezadovoljna što je sajam uspio. Još me više veseli činjenica da se nas petero prijatelja iz „Tri, dva, jedan – kuhaj“ družimo već treći dan zaredom. Od petka su Evelina, Tanja, Milivoj i Zlatan kod mene u Križu i družit ćemo se do kraja vikenda. Uživali smo u sajmu, ali i u popratnim sadržajima. Jučer smo, između ostalog, puštali i lampione, ali i prisustvovali degustaciji vina. Naučili smo kako pravilno kušati razne vrste vina i kako ih znati ocjenjivati.“, izjavila je Đurđica, uz Zlatana jedna od četvero finalista RTL-ovog gastro showa.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije