Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
3,2,1 PECI

Natjecatelji se opustili na setu uz šampanjac i ples!

3,2,1 peci
Foto: RTL
1/4
18.12.2017.
u 16:38

Svi natjecatelji showa 'Tri, dva, jedan – peci!' zaboravili su na kolače i slastice čim su čuli taktove božićnih pjesama.

Novi zadatak zvjezdanih natjecatelja specijalnog izdanja RTL-ovog slastičarskog showa je – panna cotta. Za pripremu ovog ukusnog kremastog kolača natjecatelji imaju 75 minuta, što je i više nego dovoljno vremena.

S tom se mišlju slažu i prijateljice i slastičarske partnerice Snježana Mehun i Nela Kocsis, koje su, kako kažu, eksperti u pripremi talijanske slastice.

„Panna cottu radimo prije izlaska. Ne stignemo razmisliti što ćemo obući, ali znamo koji ćemo umak staviti na panna cottu i kakav će oblik imati. Cijeli dan o tome razmišljamo…“, u šali kažu Snježana i Nela dok s velikom pažnjom iščitavaju recept i mjere sastojke.

Kako bi se osjećale kao kod kuće, član žirija Tomislav Špiček iznenadio ih je čašom šampanjca, a ugodna atmosfera ponijela je i ostale natjecatelje koji su na setu plesali i pjevali, pa je tako Bojan Jambrošić zaplesao s Nelom, a Špiček sa Snježanom.

No, veselo ozračje bi moglo pasti u zaborav kada natjecatelji shvate koliko su pogrešaka učinili pri samoj pripremi naoko jednostavnog deserta.

Odgovore donosi nova epizoda slastičarskog showa „Tri, dva, jedan – peci!“ – večeras u 21:55 sati na RTL-u!

3,2,1 peci
1/10

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije