Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
The Voice

U razgovoru s Turkijem Marin se prisjetio nastupa na kojem je zaradio nadimak 'falš pjevač'

The Voice
Foto: dario njavro
1/8
01.04.2015.
u 13:05

Natjecatelji iz Dečakovog i Tonyjevog tima gostovali na radiju kod Zlatka Turkalja Turkija

Tijekom subotnjeg radijskog prijenosa showa „The Voice – Najljepši glas HrvatskeZlatko Turkalj Turki razgovarao je sa svim natjecateljima koji su nastupili u drugoj emisiji uživo.

U današnjoj radijskoj emisiji posvećenoj natjecanju slušatelje je podsjetio na dijelove razgovora s predstavnicima timova mentora Ivana Dečaka i Tonyja Cetinskog.

Marin Jurić Čivro za svoj nastup u drugoj emisiji uživo dobio je najviše glasova publike. Tijekom razgovora s Turkijem prisjetio se svog nastupa na audiciji zahvaljujući kojem je zaradio nadimak „falš pjevač“ i rekao da mu je drago što su mentori bili puni razumijevanja.

Iva Gortan rekla je da nije bila sigurna u svoj prolazak, no znala je da će publika glasati za Marina i njegov poseban glas.

Dario Došlić oprostio se od natjecanja i sada se može posvetiti svojem angažmanu u Kazalištu Komedija. Istaknuo je da mu je žao što nije imao priliku otpjevati neku domaću skladbu, a da je ostao u natjecanju volio bi izvesti pjesmu Vice Vukova.

Iva Ajduković odlukom mentora Tonyja ostaje u natjecanju. Izrazila je poštovanje prema svojim suparnicima i dodala da mentorima nije bilo lako odabrati.

Jure Brkljača od svih je Tonyjevih natjecatelja ove subote dobio najveći broj glasova publike. Jure je izrazio zahvalnost mentoru Tonyju i njegovim savjetnicima što su mu dopustili da pjeva domaće pjesme koje najviše voli.

Božidarka Matija Čerina odlukom mentora napustila je natjecanje, no jedva čeka ponovno nastupati sa svoja tri benda.

 

Današnju radijsku emisiju možete poslušati ovdje.

Zlatko Turkalj Turki u petak u 9:35 slušatelje Drugog programa Hrvatskoga radija podsjetit će na razgovore s predstavnicima Indirinog i Jacquesovog tima, te ih uvesti u treću emisiju uživo u kojoj nastupa čak 16 natjecatelja koji su prošli prethodnu fazu natjecanja.

>>The Voice uživo za Večernjakove čitatelje

>>The Voice iznjedrio nove zavodnike: Marin, Jure i Dino novi su miljenici djevojaka

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije