Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatski korijeni

Zvijezdu 'Vampirskih dnevnika' u Splitu 'zaskočile' obožavateljice

Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
1/12
02.07.2017.
u 16:21

Glumac Nathaniel Buzolic ljetuje u domovini svoje mame, a tijekom boravka u Splitu prepoznale su ga obožavateljice s kojima se rado fotografirao i razgovarao

Zvijezda hit - serije "Vampirski dnevnici" glumac Nathaniel Buzolic na odmoru je u Hrvatskoj, a u Splitu su ga danas zaskočile obožavateljice serije s kojima se rado fotografirao i porazgovarao.

Australski glumac hrvatskih korijena prvi put je domovinu svoje mame posjetio 2012. godine i oduševio se i od tada se svake godine vraća na Hvar i u Split gdje ima rodbinu. Prije četiri godine kada je posjetio Dubrovnik otkrio je kako  kako je kao 12-godišnjak obećao mami da će zajedno otići u Hrvatsku, a tom prilikom priznao je da bi volio oženiti Hrvaticu.

- Volio bih oženiti Hrvaticu, bilo bi to savršeno. Volio bih da moja djeca pričaju hrvatski - rekao je tada. 

Komentara 1

RI
rikavac
18:06 02.07.2017.

Eto momak Split pun sponzorusa jedva cekaju. Ova na zadnjoj slici dobre sifone ima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije