Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iskorištava ju

Nategnuti obiteljski odnosi postali još gori: Rihanna tuži svog oca!

Foto: PA/Pixsell
1/4
17.01.2019.
u 08:00

Rihanna je već više puta javno govorila o nategnutim odnosima sa svojim ocem, te tvrdi da je vidjela kako on zlostavlja njezinu majku kada je bila dijete.

Rihannini netagnuti odnosi s ocem upravo su postali još gori! Naime, pjevačica ga je optužila da iskorištava njezino ime kako bi se obogatio, javlja TMZ.

Pjevačica je podigla optužbu protiv Ronalda Fentyja i tvrtke pod nazivom Fenty Entertainment. Rihanna tvrdi da su njen otac i još jedna osoba, njegov partner, Moses Perkins, otvorili tvrtku kako bi ostvarili unosne poslove, pretvarajući se da su njezini agenti.

Kaže i da je poslala više pisama moleći ga da prekine i zaustavi rad tvrtke, no on ih je potpuno zanemario i nastavio zgrtati novac.
Zvijezda kaže da nema nikakve veze s tvrtkom Fenty Entertainment i da "iako je gospodin Fenty Rihannin otac, nema i nikada neće imati dozvolu djelovati u njezino ime.

Rihanna je već više puta javno govorila o nategnutim odnosima sa svojim ocem, te tvrdi da je vidjela kako on zlostavlja njezinu majku kada je bila dijete. U razgovoru s Oprah otkrila je kako je jednom čak vidjela kako je Ronald njezinoj majci slomio nos.

Pogledajte gdje su i što danas rade dance zvijezde 90-ih:


 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije