Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Završen porodiljni

Nataša Janjić se vratila na posao: Ni upola iscrpljujuće kao majčinstvo

Nataša Janjić
Foto: Instagram
1/5
23.08.2019.
u 08:40

Natašin sin Toni napunio je šest mjeseci i glumica se vratila radnim obvezama. Kaže kako joj godi promjena ambijenta i fokusa, ali sin joj jako nedostaje.

Glumica Nataša Janjić nakon porodiljnog dopusta vratila se na posao i priznala kako joj je prvi dan na poslu izgledao ni upola
iscrpljujuće kao majčinstvo.

- Prije dva dana moj je mališa navršio 6 mjeseci. Prije dva dana završio je i moj porodiljni. Danas mi je prvi radni dan, točnije pola dana  kojeg provodim na snimanju. Posao ni upola iscrpljujuć kao majčinstvo i čak mi godi promjena ambijenta i fokusa. No, dok mi mužić šalje snimke  kako se oni zabavljaju bez mene, u pauzama gledam fotografije svoga čeda... Nedostajanje veliko kao kuća trokatnica. - napisala je glumica uz fotografiju na kojoj je sa svojim šestomjesečnim sinom Tonijem. 

Glumica je ljubavnu sreću pronašla uz liječnika Nenada Medančića, a svoju vezu su ozakonili brakom krajem prošle godine, a samo dva mjeseca kasnije njihova obitelj postala je bogatija za još jednog člana.

 

 

Nataša je sina rodila 19. veljače, a suprug je cijelo vrijeme bio uz nju. Za ljubav glumice i specijalista ortopedije zaslužni su voditeljica Marijana Batinić i njen suprug Matej Pašalić.

Naime, Nenad je dugogodišnji prijatelj Mateja i Marijane i oni su ga spojili s Natašom jer su bili uvjereni da su idealan par. 

Komentara 3

DO
Dolac68
17:28 23.08.2019.

Jadna

RO
RogaBabaroga
09:29 23.08.2019.

sirota!

SA
samoborka
19:06 23.08.2019.

Jao sto moderne mamice vole izigravati zrtvu i glumatati kako se lome od skrbi za djecu. Srecice..zene su prije imale 6,7 i vise djece, kuhale su 3x dnevno, prale gomile rublja na ruke, radile u polju po cijele dane i jos k tome nerijetko pomagale muzevima u cijepanju i piljenju drva i kojecemu drugome. I nisu se zalile ni na sto. Danas prave dramu s jednim jedinom djetetom,eventualno dvoje djece..stalno ih neki drek boli, pa su pod stresom (da mi je znati od cega), sad im je vruce,sad im je hladno, sad ih boli glava, sad ih bole ledja..a ne rade niti 10% u odnosu na ono koliko su radile nase bake i generacije prije njih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije