Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mama bez filtera

Nataša Janjić progovorila o majčinstvu i pustila suzu pred kamerama

Foto: Duško Marušić/Pixsell
1/5
16.10.2019.
u 20:03

U prvoj epizodi koja će se prikazivati u nedjelju, Edita će ugostiti glumicu Natašu Janjić i s njom proći probleme pronalaska adekvatne dadilje.

U šoubiz emisiji 'Exkluziv', koja se na RTL-u prikazuje vikendom od 17.50 sati, voditeljica i novinarka Edita Misirić Vrkljan gledatelje će voditi kroz problematiku roditeljstva u novoj rubrici 'Mama bez filtera'.

U prvoj epizodi koja će se prikazivati u nedjelju, Edita će ugostiti glumicu Natašu Janjić i s njom proći probleme pronalaska adekvatne dadilje.

''Kroz iskustva poznatih mama obrađujemo probleme u roditeljstvu, no ne uključujemo samo mame nego i očeve. Naglasak je da svaki put obradimo drugi problem. Pokušat ćemo demistificirati dojenje, borbe roditelja s djecom oko prehrane i ostale 'faze' koje svi roditelji prolaze. Bio ti zvijezda ili ne, svi proživljavaju iste boljke pa će se i gledatelji moći vrlo lako poistovjetiti s tim, a nadam se i pronaći rješenje svog problema', rekla je Edita.

Budući da je Nataša Janjić nedavno rodila i sama je muku mučila tražeći osobu koja će joj čuvati sedmoipolmjesečno dijete, a Editi će otkriti da je uspjela pronaći dadilju koja zadovoljava njezine kriterije. ''Nisam znala da je to toliko teško. Koliko god sam sigurna u dadilju i dalje strepim kad god vidim njezin poziv'', priznala je Nataša Editi, no zašto je popularna glumica pustila i suzu pred RTL-ovom voditeljicom, gledatelji će otkriti u novoj rubrici 'Exkluziva', 'Mama bez filtera', ove nedjelje od 17.50 sati, na RTL-u.

Foto: RTL

Komentara 1

Avatar Znamo Da nekima Smeta
Znamo Da nekima Smeta
20:32 16.10.2019.

Zenska je malo starija i zelim joj svu srecu u majcinstvu posto je malo kasnije odlucila postati majka..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije