Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije joj bilo lako

Nataša Janjić prisjetila se potresa: Moja trudnoća se uslijed svega proživljenog zakomplicirala

Foto: Duško Marušić/Pixsell
1/6
22.03.2022.
u 21:01

Buđenje iz noće more tog 22.ožujka 2020. godine doživjela je i glumica Nataša Janjić Medančić koja je u tom trenutku bila trudna s kćeri, a njezin sin Toni je imao tek godinu dana.

Prošle su točno dvije godine otkako je stanovnike Zagreba i okolice ranom zorom probudio snažan potres koji je oštetio brojne obiteljske domove koji do danas nisu obnovljeni, a ostavio je i posljedice na sve koji su proživjeli taj potres. Buđenje iz noće more tog 22.ožujka 2020. godine doživjela je i glumica Nataša Janjić Medančić koja je u tom trenutku bila trudna s kćeri, a njezin sin Toni je imao tek godinu dana i srećom potres ga nije uznemirio tog kobnog jutra kada je glumica s obitelji napustila svoj stan u centru Zagreba jer je bio ozbiljno oštećen. 

- Sin je imao godinu dana, nije ga doživio. Srećom, i niti jednom poslije od tada. Mislim da ni ne zna što znači potres. Znate što, u Splitu za vrijeme mog odrastanja, pamtim jako puno potresa. Ponekih i prilično snažnih. Pamtim mamu koja se baš panično bojala, otvorile bi se neke vratnice, nakrivila se pokoja slika na zidu, sve se ljuljalo i zveckalo, mene sve to zabavljalo, uključujući i taj mamin strah, ne poimajući kakve posljedice doista mogu biti. Nadam se da će ga što više djece upravo tako pamtiti. I da nam gradovi ne ostanu spomenici potresu - rekla je Nataša u razgovoru za Story prisjećajući se dana kada je Zagreb pogodio potres. Nakon toga uslijedio je težak period izbivanja iz vlastitog doma i imala je i komplikacija u trudnoći. 

- Moja trudnoća se uslijed svega proživljenog zakomplicirala, pretrpjeli smo zbog toga još jednu razdvojenost dok sam ležala u bolnici i naprosto se toliko toga zaredalo i ostavilo traga. Stan smo obnovili, zgrada je danas sigurna, bebe su zdrave, ali nakon petrinjskog potresa nikad se više nismo vratili. Odlasci u centar uvijek iznova iz mene izvlače laganu nesigurnost, ne osjećam se ugodno u prostorima starijim od 60 godina, a zapravo sam shvatila da se tek odnedavno osjećam psihički bolje kad se osvrnem na sve te događaje. - ispričala je Nataša. 

VIDEO Vlatka Pokos: 'Teza da nisam željela raditi u vrijeme mojih ljubavnih veza je gnjusna laž'

 

Komentara 2

BE
berija
22:47 22.03.2022.

Jadna Nataša! Jedina trudna žena koja već ima dijete tih dana u Zagrebu! Uistinu junačko djelo jadnika u VL koji je morao pratiti što ova nebitnica piše i to kopirati. Sram vas bilo.

VO
VođaSmjene
21:43 22.03.2022.

D🤮🤮🤮🤮🤮🤮

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije