Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
našalila se na svoj račun

Nataša Janjić Medančić objavila staru fotografiju: 'Kažu da se nisam promijenila, a tko je ovo?'

Foto: Instagram
1/8
11.03.2022.
u 16:26

- Ono kad kažu 'Nisi se ništa promijenila! Tko je ovo? - napisala je splitska glumica u opisu fotografije i nasmijala brojne obožavatelje. Brojni pratitelji u komentarima su joj odmah uputili komplimente, a jedna od njih je i kolegica Marijana Mikulić.

Glumica Nataša Janjić Medančić (40) na društvenim mrežama često se šali na vlastiti račun, a sada je to ponovno učinila uz fotografiju iz nešto mlađih dana.

- Ono kad kažu 'Nisi se ništa promijenila! Tko je ovo? - napisala je splitska glumica u opisu fotografije i nasmijala brojne obožavatelje. Brojni pratitelji u komentarima su joj odmah uputili komplimente, a jedna od njih je i kolegica Marijana Mikulić.

-Ovdje si samo dobro naspavana, sad izgledaš još bolje - poručila joj je Mikulić na što je Janjić Medančić uzvratila emotikonima koji plaču od smijeha.  "Uvijek si lijepa i posebna", "Sad si još ljepša", "Jako lijepa fotka", "Ljepotica bila i ostala", nizali su se komentari.

Glumica  je nedavno nasmijala pratitelje i objavom na kojoj sa svojim mališanima putuje iz Zagreba u rodni Split, a tom prilikom osvrnula se i na pjevačicu Maju Šuput.

-Tantrume su na nekoliko minuta zaustavile ove čaše koje je trebalo proučiti, a mama je izvadila fotić da opali fotku koja će biti jednaka kao i one kad leti Maja Šuput. Nije se dogodilo- napisala je glumica uz fotografiju sa sinom Tonijem i kćerkicom Kajom.

Glumica je djecu dobila u braku sa suprugom Nenadom, inače liječnikom specijalistom ortopedije i traumatologije, s kojim je bračne zavjete izmijenila 2018. godine. Njihovu treću godišnjicu braka Nataša je obilježila i na društvenim mrežama emotivnom objavom.  -Zrno po zrno pogača. Godina po godina ... palača. Hvala obitelji, prijateljima i svima koji nam čuvaju leđa, djecu, srce...- napisala je splitska glumica krajem prosinca prošle godine.

 

 

VIDEO Pogledajte tko je sve nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji Novo lice

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije