Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podstanarka: Glumica želi brzo riješiti podjelu imovine

Nataša Janjić i bivši dečko Antonio Nuić na sudu zbog stana

nataša
Andrej Kreutz
20.10.2009.
u 22:30

– Žao mi je što već godinu dana plaćam podstanarstvo, a kreditom sam vezana za stan u kojem ne živim i čija je polovica službeno u mojem vlasništvu – rekla je Nataša.

Potkraj veljače glumica Nataša Janjić napisala je na Facebooku da od svojeg tada već bivšeg dečka redatelja Antonija Nuića (32) traži polovicu svojeg stana na Trešnjevci, u kojem su skupa živjeli, i novac koji je zaradila. Sve je to poslije, uz osmijeh, demantirala: “Pa zar vjerujete svemu što piše na Facebooku?” No nakon osam mjeseci, čini se, sve je ipak malo drukčije pa su se Nataša i Antonio našli na sudu.

– Žao mi je što već godinu dana plaćam podstanarstvo, a kreditom sam vezana za stan u kojem ne živim i čija je polovica službeno u mojem vlasništvu – rekla je u intervjuu za Gloriju Glam Nataša te dodala:

– Dok se to ne riješi i dok ne podijelimo imovinu, ne mogu kupiti novi stan. Sada je sve u rukama odvjetnika.

Nataša i Antonio bili su u vezi četiri godine, a raskinuli su zbog njezine ljubavi s Joškom Lokasom. A dok se Nataša bori za svoja prava, njezino mjesto u stanu na Trešnjevci već je zauzela Ada Radošević (26), nova Nuićeva djevojka.

Ključne riječi

Komentara 1

IN
Interpol
23:40 20.10.2009.

Nije ni čudo, što je ostavila klipana takvog izgleda, što je na slici!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije