Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iznenadili smo...

Natalija Đorđević: Nikako da mi se dogodi prava ljubav

'24.11.2010., Trg Marsala Tita, Zagreb - U Hrvatskom narodnom kazalistu odrzana je svecana dodjela Nagrade hrvatskog glumista za 2010. godinu. Svecanost je u znaku 150. obljetnice HNK, kada je, na dan
'Slavko Midzor/PIXSELL'
16.07.2011.
u 11:20

Smirena, blaga, tiha, jedinstvena. Zagrebačka glumica nekad se čini kao da nije s ovog svijeta. Proteklog tjedna našla se u ulozi psihijatra i pacijentice u neobičnoj komediji "Tko je ovdje lud?" Marka Torjanca na sceni Amadeo.

Smirena, blaga, tiha, jedinstvena. Zagrebačka glumica Natalija Đorđević nekad se čini kao da nije s ovog svijeta. Proteklog tjedna Natalija se našla u ulozi psihijatra i pacijentice u neobičnoj komediji "Tko je ovdje lud?" Marka Torjanca na sceni Amadeo.

Kako ćete se odmoriti nakon uspješne sezone?
– Vodim svoje dvije penzionerke koje 13 godina nisu bile na moru u Opatiju. Svi se veselimo tom odmoru. Poslije ću skoknuti do prijateljice na Prvić, a ostali dio ljeta bit će radni.

Što vas u životu posebno veseli ?
– Meni je svaki dan lijep ako mi se ne dogodi ništa ružno. Ljepotu nalazim u sitnicama. Bio mi je rođendan 22. lipnja, a još nisam našla vremena da prijateljice povedem na kavu i kolače. Tome se veselim.

Imate li vremena za svoje male rituale?
– Već godinama pišem knjigu sa svojom majkom i pisma koja na kraju nikome ne pošaljem.

A za ljubav?
– Ljubav, ona prava, nikako da mi se dogodi. Pomislim kako život juri i ja s njim, ne mogu se zaustaviti na trenutak. Samo on dovoljan je da upoznaš nekog tko će promijeniti sve

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije