Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ima novi spot

Natali Dizdar zatvorske ćelije nisu strane, tamo je bila na praksi

'31.05.2013., Zagreb - Natali Dizdar snima novi spot.  Photo: Anto Magzan/PIXSELL'
Foto: 'Anto Magzan/PIXSELL'
1/4
02.06.2013.
u 20:00

Već ovaj mjesec novi spot zadarske pjevačice za pjesmu “Grijeh” zavrtjet će se na malim ekranima. Sniman je na Zagrebačkom velesajmu, a jedna od scena koje će sigurno privući zanimanje javnosti jest ona gdje Natali šeta zatvorom.

Već ovaj mjesec novi spot Natali Dizdar za pjesmu “Grijeh” zavrtjet će se na malim ekranima. Sniman je na Zagrebačkom velesajmu, a jedna od scena koje će sigurno privući zanimanje javnosti jest ona gdje Natali šeta zatvorom.

– Spotom pratimo melankoliju pjesme i vodi nas kroz razna mjesta poput biblioteke, zatvora, spavaće sobe – otkriva Natali kojoj zatvorske ćelije nisu stran pojam.

– Već sam bila u zatvoru, ali ne stoga što sam nešto skrivila, nego sam tamo bila na praksi – otkriva pjevačica koja je među rešetke otišla kao studentica socijalne pedagogije.

Neugodnih iskustava, kaže, nije imala, baš kao ni njezina pjesma “Grijeh” koja se dobro zavrtjela po radijskim postajama.

Redatelj spota je Andrej Korovljev koji je do sada radio većinu spotova za Natali, poput pjesama Stranac, Zamijenit ću te gorim, Stop i dobitnik je Porina za njezin DVD ZKM live.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije