Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iskrena pjevačica

Natali Dizdar: 'Nikad nisam glumila orgazam'

Arena Centar Natalie Dizdar
Arena Centar
10.04.2013.
u 09:26

Natali Dizdar predstavila je u glazbenom showu Dalibora Petka svoj novi singl "Grijeh" te otkrila kako se priprema za dodjela Porina.

Natali Dizdar gostovala je u emisiji Dalibora Petka na Narodnom radiju, a tom prilikom predstavila je svoju novu pjesmu "Grijeh". Povodom predstavljanja pjesme priznala je da nikada nije poljubila dečka svoje prijateljice, no bila je buntovna kao tinejdžerica.

Nadodala je i kako nikad ne laže svojoj menadžerici te da je kao djevojčica ukrala žvake u dućanu. – Nikad nisam glumila orgazam, rekla je Dizdar te time potvrdila koliko je uistinu iskrena. Osim predstavljanja singla, Natali se priprema za skorašnju dodjelu Porina.

>>Natali Dizdar: Vrijeme je da napokon osvojim svoj drugi Porin

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije