Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sjećate li je se?

Naša zgodna pjevačica povukla se iz javnosti a sada priprema nove projekte

Porin 1998
Foto: Sinisa Hancic/PIXSELL
1/8
13.01.2021.
u 11:45

No, kako nam sama pjevačica kaže, nije nigdje nestala ove dvije godine već je ozbiljno prezaposlena. Odrađivala je koncerte i realizirala neke inozemne projekte, ali onda se dogodila situacija s koronavirusom koja je jako pogodila glazbenu industriju i produkcija je jednostavno stala.

Pjevačica Helena Bastić u medijima se nije pojavljivala gotovo dvije godine. Fotografije s izbora za Miss Šibensko-kninske županije 2018. godine javnosti su bile mali podsjetnik da je ipak tu, da radi i da još uvijek stvara.

No, kako nam sama pjevačica kaže, nije nigdje nestala ove dvije godine već je ozbiljno prezaposlena. Odrađivala je koncerte i realizirala neke inozemne projekte – ali onda se dogodila situacija s koronavirusom koja je jako pogodila glazbenu industriju i produkcija je jednostavno stala. 

– Moji inozemni projekti su stali. Ja ne mogu tamo, oni ne mogu do mene. Čak šest mjeseci radila sam probe za nastup s orkestrom, no sada je to sve propalo – kazala je Bastić koja je ove godine uspjela odraditi tek nekoliko koncerata i nije mogla sudjelovati na svim festivalima gdje je inače rado viđen gost. Izgubila je zbog toga gotovo sve prihode, a u sličnoj situaciji su i njezini suradnici i kolege. 

Kaže, naravno, da nije stala, još uvijek ima planove i snima, no ne zna kada će moći nešto objaviti jer pandemija je sve usporila. Bez obzira na sve ovo, i dalje ostaje optimistična. 

– Znam da će sve ovo što nas je ove godine snašlo proći i da ćemo svi moći nastaviti sa svojim poslovima koje je pogodila kriza – rekla nam je.  

Inače, Helenu, osim po atraktivnom izgledu, mnogi pamte i po hitu 'Tvoja ljubav' koji je izvodila dok je bila član grupe The Bastardz. Glazbu je zavoljela i ranije, kako je rekla jednom prilikom, pod utjecajem roditelja koji su imali eklektičan ukus. Pjevati je počela još u školskom zboru, a onda i u Zvjezdicama sa sestrama Husar, Ivanom i Marijom, ali i Ninom Badrić. Nakon prekida dugogodišnje veze s jednim od članova benda The Bastardz, Zoranom Jegerom, napustila je bend i bacila se u solo vode. 

U isto vrijeme pogodila ju je velika obiteljska tragedija. Helena je, nažalost izgubila brata. Zbog toga se na neko vrijeme i povukla iz javnosti.  

No, glazba je njezina prava ljubav, a medijsku eksponiranost ne voli, pa je stvarala daleko od očiju javnosti, pojavljujući se često samo na koncertima i na festivalima, što radi i danas. Iz gradske gužve Zagreba preselila se u Vodice, gdje živi mirnije i to joj, kaže, potpuno odgovara. 

 

Ključne riječi

Komentara 1

CO
Content
13:04 13.01.2021.

Novinarka Tamara; Gdje joj je brat da je "izgubljen"? Jesi ga pronašla? Ima li ga među "Nestali hr"? Ili si htjela reći da je - umro? Da mi je znati kak ti 'zgledaš, ako je ova "prezgodna" :-o I tako "novinare" uče na "Naukama"... :(

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije